Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Dag 2: Min favorittkarakter #30daychallenge

Dag 2: Min favorittkarakter #30daychallenge

Skrevet av Grallen den 20 mai 2017 klokken 10:34
Dette innlegget er kategorisert under: #30daychallenge, Ratchet & Clank

Denne ble faktisk ganske vanskelig, ettersom jeg vil skrive om de to første som poppa opp ved en senere anledning. Til slutt så endte jeg opp på den fantastiske Dr. Nefarious fra Ratchet & Clank-serien.

Dr. Nefarious dukka opp for første gang som skurken i Ratchet & Clank 3, der han, sammen med butleren sin Lawrence (som åpenbart er veldig glad i å gjøre narr av sjefen sin), som har skumle planer for galaksen der Ratchet og Clank holder til.

Hovedgrunnen til at jeg er så glad i Dr. Nefarious er at han er så forbanna festlig. Han er en veldig typisk over-the-top superskurk, men han eier den rollen så veldig hardt at det aldri er kjedelig når han er på skjermen. Mye av humoren kommer fra interaksjonen mellom Dr. Nefarious og den tidligere nevnte butleren han, Lawrence, som ofte ender i en eller annen vittig kommentar fra sistnevnte. En annen grunn til at jeg er så glad i Dr Nefarious er at bosskampen mot han var en av mine favoritter når jeg var yngre.

Dr. Nefarious ble en stor fan-favoritt, og har dukket opp i flere Ratchet & Clank-spill etter 3, til og med i remaken som kom i fjor, selv om jeg ikke er helt fornøyd med hva de gjorde med karakteren hans der.

Men jeg kan nok trygt si at Dr. Nefarious er en av grunnene til at Ratchet & Clank 3 var favorittspillet mitt når jeg var yngre.

Facebook
TwitterReddit