Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Dag 3: Et spill som er undervurdert #30daychallenge

Dag 3: Et spill som er undervurdert #30daychallenge

Skrevet av Grallen den 21 mai 2017 klokken 17:28
Dette innlegget er kategorisert under: #30daychallenge, The Darkness II

Spillet jeg skal snakke om i dag er kanskje ikke undervurdert, for det fikk ganske gode kritikker når det kom ut, men jeg har nesten aldri sett noen snakke om det.

Og det spillet er The Darkness II. Jeg spilte aldri det først spillet, og det var bare en tilfeldighet at jeg kjøpte toeren. Men oh boy, er jeg glad for at jeg gjorde det. The Darkness II er et FPS med en twist. I tillegg til å bruke skytevåpen, som i vanlige skytespill, har hovedpersonen, Jackie, tilgang til The Darkness, som gir Jackie to tentakler å rutte med når han oppholder seg i mørket. Og det er her The Darkness II skiller seg ut fra andre FPS-spill. For der andre skytespill lar deg bruke et våpen om gangen (og til tider to), så har du i The Darkness II tilgang til opptil fire samtidig.

For tentaklene er med på å spice opp gameplayet. Man kan bruke de som nærkampsvåpen, man kan bruke de til å plukke opp diverse gjenstander å bruke de som skjold, eller man kan løfte opp fiender for å utføre noen av de mest groteske henrettelsene jeg har sett i et spill. Første gangen jeg var vitne til at tenkalene reiv ut ryggraden til en fiende ut av ræva hans kjente jeg at jeg trengte en pause. Dette er med på at spillet føles litt ut som en power-trip, noe som er med på å gjøre kampene veldig underholdende.

Spillet er basert på tegneserien med samme navn, og dette kommer frem av det grafiske. Det benytter seg av cell-shading, noe som gjør at spillet fremdeles ser ganske bra ut, til tross for at det er over fem år gammelt. Historien i spillet er også veldig bra, om minnene mine er korrekte.

Spillet er ofte på tilbud på steam og det er ganske kort, så om man vil ha noe artig å spille igjennom på en helg, så anbefaler jeg det sterkt.

Facebook
TwitterReddit