Norsk
Blog
Hva driver dere med, EA?

Hva driver dere med, EA?

Skrevet av Havok den 10 april 2013 klokken 16:31

I år vant Electronic Arts «den forgylte ruke» for andre år på rad i The Consumerist sin avstemning over de verste selskapene i USA.

Virkelig.. EA er det verste selskapet i USA? De er verre en de andre selskapene på listen? Selskaper som bruker barnearbeid til å lage sine produkter. Selskaper som betaler sine ansatte dårlig lønn og gir dem dårlige vilkår? Selskaper som forurenser og ødelegger kloden vi lever på? Selskaper som er menneskefiendtlige, og selskaper som har vært med på å ødelegge USAs økonomi..?

Alle disse selskapene har ikke gjort noe som overgår ondskapen EA har kommet med. EA har jo tross alt.. hmm.. ja.. JO! De har tross alt gjort SimCity always-online og lagt til mikrotransaksjoner i Dead Space 3. Ja, de har VÅGET å se hva som selger, og så tilpasset sin forretningsmodell nye markeder ved å tilby freemium-innhold til en rekke spill (gratis spill, betal for innhold). Dette er bare noe av det EA har gjort siden de vant sist gang!

Når man ser på alt det onde EA gjør, så er det ikke rart at de er USAs verste selskap. De våger å tjene penger på det de gjør!

FY SKAM DERE, EA!

HQ