Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Ti år i Gamereactor

Ti år i Gamereactor

Skrevet av Ingar Hauge den 17 august 2020 klokken 18:24

Jeg husker ikke den eksakte august-datoen da daværende redaktør Kristian Nymoen ønsket meg velkommen inn i Gamereactor-redaksjonen. Det jeg derimot vet er at min første anmeldelse for Gamereactor ble publisert 17. august 2010. Dermed kan vi si at dagen i dag markerer et tiårsjubileum.

Og sånn til orientering var min første anmeldelse en test av DS-spillet Go! Go! Cosmo Cops! Du husker den klassikeren, regner jeg med? Ikke? Det er nok ikke så rart. Spillet var ganske så forglemmelig og kjedelig, og det ble med en firer på tierskalaen.

Siden den gang har jeg heldigvis fått prøvd meg på noen langt bedre spill. Jeg har fått prøve meg på serier som The Legend of Zelda, Final Fantasy, Deus Ex, Ori, Dragon Quest, Star Wars og Fire Emblem (av sistnevnte serie tror jeg faktisk jeg har anmeldt samtlige spill som har kommet ut siden jeg begynte). Selvfølgelig er ikke alt jeg har anmeldt storspill eller for den saks skyld gode spill, men jeg har fått brynt meg på noen indieperler som Owlboy, Bloodstained og ikke minst Shovel Knight, en personlig favoritt jeg trolig ikke hadde oppdaget om jeg ikke hadde fått spørsmål om å teste det.

Siden oppstarten i 2010 har tre redaktører kommet og gått, og nå er det Silje som må holde ut med mine forespørsler om når vi får anmeldereksemplaret av sære japanske titler (jeg venter for tiden i spenning på 13 Sentinels: Aegis Rim). Vi har gått over til en mer desentralisert arbeidsmodell, men i 2020 er det uansett ingen som vil sitte i et åpent kontorlandskap i Oslo sentrum. Mye rart har skjedd i spillbransjen, men heldigvis er spill fortsatt svært moro.

Jeg lekte tidligere med tanken om å skrive en artikkel om dette tiårsjubileet, men ettersom jeg skrev tre lange artikler om spilltiåret 2010-2019 i vinter fant jeg ut at det ville blitt mye av det samme. Derfor legger jeg heller ved lenker til del 1, del 2 og del 3 i håp om at noen av dere tar en kikk.

Vel, nok tilbakeblikk. På tide å se fremover mot de ti neste årene. Fus på å anmelde The Last of Us Part V!

HQ