Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Om en retroferie

Skrevet av Ingar Hauge den 14 januar 2014 klokken 08:46

Jula 2013 er over, og vi er vel i gang med 2014. De fleste av oss har begynt igjen i jobb og skole, men jeg håper de fleste av dere har nytt noen gode fridager i mellomtiden.

Selv tilbrakte jeg årets jule- og nyttårsferie i Japan, hvor jeg tilbrakte to og en halv uker med alt det en ferie vanligvis innebærer: God mat, godt selskap, god litteratur og ikke minst gode spill.

Samtidig har man noen ekstra muligheter når man tilbringer en ferie i Japan. Man skal ikke lete lenge for å finne noen gode utsalgssteder for spill, både nye og gamle. Ettersom PS4 fremdeles har til gode å bli lansert i Sonys hjemland, var det først og fremst de gamle spillene som vekket min interesse på denne turen. Resultatet ble ikke rent så lite shopping, noe dere kan se her:

Om en retroferie

HQ