Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Om Japantur og overnatting

Skrevet av Ingar Hauge den 10 februar 2014 klokken 09:56

Det spøkes med at jeg er i Japan såpass ofte at dersom jeg er borte, spør man automatisk "Når kommer Ingar tilbake fra Japan?" enten jeg er i øst eller vest.

Jeg ler sammen med dem, skjønt jeg understreker samtidig at jeg "bare" har vært ni ganger i Japan etter å ha flyttet derfra i 1996, og har dessuten vært en hel del andre steder rundt omkring i verden i samme tidsperiode.

Men joda, ettersom jeg var i Japan i juleferien og nå holder på å planlegge en ny tur - denne gangen en vennetur - allerede i april, da forstår jeg at folk ler litt av det.

En av de mest tidkrevende delene ved å planlegge en tur til Japan er å finne overnattingssteder. Samtidig er dette også en av de mer morsomme og spennende delene av planleggingsfasen. Å forsøke å finne noe som passer med tanke på beliggenhet, pris og standard er ikke alltid like lett, men man finner mye interessant underveis.

Venneturen i april tar oss med til tre forskjellige overnattingssteder. Det siste stedet, hvor vi skal tilbringe de siste Japandagene i Tokyo, er nok uten tvil den mest interessante. Ta bare en kikk på noen av bildene gjestehuset har lagt ut selv på hotels.com-nettsidene sine her.

Og dersom ikke det var nok, er det bare å sjekke beliggenheten til Akihabara Yashiki, som stedet heter. Legg merke til beliggenheten i forhold til bydelen Akihabara, nerdenes Mekka. Heeeelt tilfeldig...

Om Japantur og overnatting

Det blir nok en spennende påsketur, ja.

HQ