Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Om rolige januar

Skrevet av Ingar Hauge den 12 februar 2014 klokken 15:16

Januar er en generell rolig måned, ikke minst for de av oss som er interesserte i spill og film. Bare for å ta et eksempel: i løpet av hele januar måned anno 2014 har jeg spilt null nye spill, det vil si ingen spill utgitt i 2014.

Det er fint med en rolig januarmåned. Man får hentet seg inn igjen etter ferien, man får muligheten til å gå gjennom det man kanskje ikke har rukket å kikke på i løpet av året som gikk, og man får tid til å se fremover. Og for oss spillentusiaster kommer det godt med, ettersom det gjerne kan bygge seg opp en haug med uspilte titler.

Men nå er vi inne i februar, og den travle hverdagen begynner å hente oss inn igjen, både på jobb og ellers. Og på spillfronten begynner det å bli interesant igjen. Allerede har vi fått servert andre episode av The Wolf Among Us, og før måneden er omme kan vi meske oss med Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Donkey Kong Country: Tropical Freeze og Thief.

Back in the game, får vi si om februar. Heldigvis. For selv om det er morsomt å bruke tid på det gamle, er det også spennende å teste det nye.

Om rolige januar

Hva har du spilt i januar, og hvilke spill gleder du deg til i februar?

HQ