Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Om spillvalgets kval

Alle som er spillinteresserte får virkelig noen interessante dager til uka som kommer. Intet mindre enn fire store og/eller lenge etterlengtede titler lanseres på en og samme tid. Og da har jeg ikke en gang tatt med alt (jeg har helt sikkert glemt noen titler).

Førstkommende uke får vi servert Watch Dogs, Among the Sleep, Mario Kart 8 og fjerde episode av The Wolf Among Us. Lovende titler alle sammen, og nettopp det gjør situasjonen vanskelig.

For: når man får så mye bra servert på en gang, må man prioritere. Man må velge.

Spørsmålet er rett og slett hva man skal ta og spille først.

For min del er jeg såpass heldig at jeg allerede har fått bryne meg et par uker på Mario Kart 8 (og kan varmt anbefale dette), så det gjør valget hakket lettere. At jeg allerede har forhåndsbestilt Watch Dogs og hele sesongen av The Wolf Among Us på Steam gjør også at jeg sannsynligvis venter litt med norskutviklede Among the Sleep. Dermed blir det først det fjerde kapitlet av Bigbys mordmysterium før jeg kaster meg inn i kampen mot overvåkningssamfunnet i Chicago.

Om spillvalgets kval

Hva med dere? Hva kommer dere til å spille i løpet av uka som kommer? Hvilket av de fire spillene kommer dere til å spille først?

HQ