Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Om en ny fantasy-oversettelse

Om en ny fantasy-oversettelse

I fjor høst kunne jeg melde at den første boka i Vingefjærsagaen så dagens lys i Norge, med undertegnede som oversetter. Men som sjangerentusiaster gjerne vet, kommer en fantasybok sjelden alene. Faktisk er det hele fire bøker i Vingefjærsagaen av Andrew Peterson, med den fjerde for tiden under ferdigstilling fra forfatterens side.

Denne uka kan også norske lesere fortsette ferden i Herrerwi, den lekne verdenen hvor Vingefjærsagaen finner sted. På mandag ble Flukten mot nord lansert, i god tid før sommerferien. Og som ikke det var nok, er prisen på den første boka i serien nå redusert. Og på toppen av det hele kan vi også melde at begge bøkene er nær lansering i e-bokformat. Første bok i serien lanseres som e-bok i løpet av måneden, mens Flukten mot nord lanseres over sommeren.

Plukk gjerne opp bøkene og les. I utgangspunktet retter bøkene seg mot 12-16-årssegmentet, men selv har jeg hatt det mye moro både med å lese og oversette bøkene, så det er absolutt grunnlag for at også eldre lesere vil kose seg.

PS: Bøkene er tilgjengelige hos de fleste bokhandlere.

HQ