Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Konsertrapport: Nice Peter

Konsertrapport: Nice Peter

Jeg er ikke det største konsertmennesket på kloden, til tross for at jeg er veldig glad i musikk, men i går kveld tok jeg og en kompis turen innom John Dee i Oslo for å få med oss en konsert/happening/kalldethvaduvil med Nice Peter, en av gutta bak Epic Rap Battles of History (en YouTube-kanal som jeg antar veldig mange lesere kjenner til eller har et forhold til).

Når Nice Peter reiser rundt og opptrer, kjører han litt forskjellig opplegg. Noen sanger og rapper lager han på sparket ut ifra de lokale forholdene eller en bildemontasje som noen andre har laget uten hans kjennskap. Noen sanger er sanger han har laget som "solo"-artist, inkludert sangen Superman Socks, en sang Nice Peter og en til skrev mens de gikk langs stranden og sang sanger om det de kunne se. Og selvfølgelig blir det også en rekke rapper.

Det gøyale er at Nice Peter tar imot forslag fra frivillige blant publikum hvilke rapper som skal framføres, og inviterer dermed den som foreslo rappen til å fremføre sammen med ham. Av grunner jeg ikke selv helt forstår foreslo jeg Steve Jobs vs. Bill Gates, og dermed var det gjort: Jeg fikk mine two minutes of fame på scenen sammen med en YouTube-kjendis og fikk avslutte showet sammen med ham. Well, that was fun.

Alt i alt en festlig opplevelse. At kompisen min ikke fikk filmet herligheten på grunn av tomt batteri er selvsagt et minus, but I blame the iPhone.

HQ