Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Om juli og anmelder-fri

Om juli og anmelder-fri

Med gårsdagens tekst om tredje del av Drømmefall Kapitler (som dere selvfølgelig har lest allerede, regner jeg med?) tar meg en velfortjent sommerferie.

Normalt er juli sesongen for å hente seg inn på spillfronten igjen etter en grisetravel mai måned, og gjerne også anmelde noe nytt som eventuelt måtte komme min vei i sommervarmen. I år blir det imidlertid lite av det.

Det er ikke fordi jeg hater dere eller hater spill, ta det med ro. Men giftemålet neste lørdag vil nok ta det meste av oppmerksomheten min de neste tre ukene.

Shalabais, folkens! Snakkes i august! Nyt ferien (dere som har det), sola (dere som får tilgang på den), det sosiale fellesskapet (dere som pleier dette) og spillene (som dere alle interesserer dere for, ellers hadde dere ikke lest denne bloggen)!

HQ