Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Om Geekon og spilldebatt

Om Geekon og spilldebatt

Kanskje jeg skulle begynt en ny serie her på bloggen kalt "Ingar gjør ting han aldri har gjort før?" Hvis jeg gjør det, må dette kunne sies å bli første post.

Førstkommende lørdag skal jeg nemlig lede en spilljournalistisk panelsamtale på Geekon, en messe for spill, tegneserier og annet nerderi som arrangeres i Oslo Kongressenter 9.-10. april. Panelsamtalen blir med representanter fra Gamereactor, LevelUp og PressFire, så det blir i godt selskap.

Noen må passe på at journalistene ikke fyker i tottene på hverandre, og det skal da jeg gjøre. Har jeg gjort noe slikt tidligere? Egentlig ikke, så dette blir spennende.

Velkommen til det som etter alt å dømme blir en spennende panelsamtale lørdag 9. april kl. 14.00. Vi sees!

HQ