Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

GR - the friendfinder <3

I skrivende stund tenker jeg på hvor utrolig synd det er at jeg ikke blogger oftere, me blogs owns yer arse lenge siden jeg egentlig har bidratt med en blogg. Og dagens tema er MEGET aktuelt. Ja, nemlig hvordan koselige samtaler kan oppstå mellom to personer som har møtt hverandre på et forum.

Jeg er en tenker. Jeg tenker ofte - og mimrer. Vanligvis pleier jeg å filosofere over sengens form og visuelle uttrykk i sekundene etter jeg våkner. Men idag morges var det ikke i den sektoren tankene strømmet rundt. Idag våknet jeg, og sloknet straks i en slags flashback-sekvens. Det var drittstilig. Litt rart og, ganske spillinspirert. Jeg så først bokstavene "LOADING" foran meg, mens jeg så meg selv i supermanndrakt som fløy rundt og sloss mot supertyver. Men så ble lastingen ferdig, og så så jeg meg selv igjen - men ikke i supermanndrakt. Og ikke flyvende. Bare... meg, helt vanlig. Men ikke i dag heller. For et par år siden.

Synet var trist. En stakkarslig gutt stod og reflekterte hans miserable liv. Og han hadde ingen steder å flykte - ikke et forum å gjemme seg i. En dag var han med moren sin til byen, og på byens jallamusikkbutikk (som også er en av byens eneste), og ved den usle spillhylla lå det et blad. "Geimreaktor, hm. Skummelt. Men også litt kult. Jeg tar det med hjem." Et halvt år etter fant gutten et gjemmested - et sted han kunne flykte fra virkeligheten, innta et anonymt fjes og snakke om ting som spill, som tidligere hadde vært å skrive sin egen mobbedom ved å snakke om i offentligheten.

Ikke bare kunne han snakke om spill her, han kunne skrive blogg om forskjellige ting. Og anmelde spill. Skummelt, men også litt mystisk.. og kult. "Men hva om noen ser dette? At jeg anmelder et spill. Jeg kommer til å bli hudflådd og sett på som en... nerd." Så jeg valgte å ikke opplyse om hvor jeg var fra. Men siden fikk jeg en kompis til å begynne her òg. Han mekka et jallanavn og kødda litt. Men så ville han etterhvert begynne her, på ekte på en måte. Ikke bare tulle. Men han hadde jo et rykte - førsteinntrykket han ga brukerne her var jo ikke strålende, akkurat. Så han lagde en ny bruker. AleksanderN.

Og så begynte jeg å snakke med noen flere folk her. Fikk liksom et par venner innad kåken, eller forumet om du vil. For eksempel ShananaFarCry. Eller Zook, som han i dag heter. Snakka en del med han. Så hadde vi et par "diskusjoner" (som egentlig gikk ut på drittkasting), men holdt liksom kontakten litt. Så husker jeg ikke helt, men mener å huske at jeg snakka litt med RDB òg. Og så selvfølgelig veslegutten Matscoolio. Fyren jeg har snakka mest med her på forumet. Unntatt AleksanderN, selvfølgelig. Og siden har jeg snakka litt med TheSil3nT Azz4s1n TSA. Og Joeminatah. The crazy motherfucker. Alt i alt mange koselige stunder.

Mange koselig samtaler. Og noen mindre koselige. Men de har jeg glemt. Ja, jeg fikk venner. På internett. Som jeg aldri hadde møtt IRL. For alt jeg veit, kunne Zook vært Per på 52, og TSA (ja, han er gutt. Gir seg hvertfall ut for å være det) Trude på seksogtredve. Men jeg stolte på dem. Og vi har snakket masse koselig. <3

Men dessverre, det blir ikke noen følelsesfylt avslutning hvor jeg gråter og spør om en av dem vil gifte seg med meg. For i det siste har jeg faktisk ikke snakka med noen av de! Jeg har faktisk nesten ikke vært på forumet!! Jeg er i ferd med å bli en stakkarslig unge igjen. =(

I <3
GR

Peace out, mamabanger. Plz, diss meg og si "skaff deg et rom". Og gjerne fortell om du har møtt noen superphete folk her du vil gifte deg med. Så skal jeg si "skaff dere et rom" til deg. :D

HQ