Norsk

Å finne frem "gamle" spill.

Jeg er en av dem som med tiden har fått skylapper og dermed bare kikker fremover, mens jeg lar spill som tok meg på sengen og trollbandt meg gå i glemmeboken. Jeg klager støtt over at jeg er så lei av spill, fordi jeg ikke har noe å spille. Jeg ser bare frem til nye spill, og glemmer de gode titlene jeg allerede har.

Sjokket ble stort da jeg fant flere eldre spill i spillhyllen forrige helg. Halvveis motvillig bestemte jeg for å blåse støvet av spill som GUN, Dragon Age: Origins og GTA IV, og jeg er mektig imponert. Etter å ha spilt gjennom GUN og reflekterte litt over dette, og slo meg til ro med tanken på at jeg rett og slett må være litt fjern til tider. Jeg har i alle fall fått en personlig åpenbaring nå!

Nå er jeg godt i gang med å samle en hær med min fantastisk stygge magiker i Dragon Age, og trives med å være tilbake i Ferelden (til tross for noen irriterende momenter i spillet). Det bør nevnes at jeg lever etter regelen om at det er et krav å lage en stygg karakter når man kan velge utseende selv, jeg lager ikke karakteren basert på meg selv, i alle fall ikke bevisst. Hvordan er det med dere lesere? Er det noen av dere andre her som lever med virituelle skylapper, og lar gode, litt eldre spill gå i glemmeboken eller støvhylla etter at du har rundet dem og et nytt spill har kommet?

PS. Gamle står i gåsetegn i tittelen, fordi mange er nok uenig i at de nevnte spill er særlig gamle.

HQ