Norsk
Blog

Konstruktiv kritikk vs. drittslenging

Her på Gamereactor den siste tida består kommentarer på blogger nesten kun av konstruktiv kritikk og drittslenging, virker ikke som mange i det hele tatt bryr seg om innholdet. Hva faen?!

Det er også mange som sier selv at de gir konstruktiv kritikk for å bli bedre, mens det egentlig er rein skjær drittslenging på høyt nivå. Nå i det siste har jo desverre en person som har dysleksi fått oppleve dette, og jeg blir så inn i helvettes irritert på sånne forbanna idioter som fortsatt slenger dritt når en person har en GOD grunn til å skrive dårlig. Dysleksi er en satans god grunn til å ha problemer med lesing/skriving. Jeg mener at selvom du er 6 år, nettopp lært å skrive eller 40 år og er forfatter har alle like stor rett til å skrive en blogg her.

Hvis du ser at bloggen er dysletiker(eller hvordan det skrives) og du ikke liker dette, gi heller faen i og les den eller gi konstruktiv kritikk..

"Men, det er da det vi gjør." Får sikkert jeg kommentar om nå, men da tar jeg utgangspunkt i en kommentar:
"Da har du røyka noe ekstremt sterkt. Merkelig hvordan hamringen på tastaturet faktisk resulterer i norske ord. Mening gir det jo ikke, men fasinerende er det."
Rett på meg hvis jeg tar feil, men dette kan da ikke være konstruktiv kritikk til en som har dysleksi?

:) Får sikkert jævla mye drittslenging(konstruktiv) kritikk for denne bloggen, men sier(tør) hvertfall og si meningen min! ;)

HQ