Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Jeg lager et spill!

Skrevet av Jogro den 15 august 2019 klokken 22:24
Dette innlegget er kategorisert under: SpillDesign, Oppdatering

Alright, så dette innlegget kommer ikke til å følge mitt normale format ettersom jeg ikke skal klage. Jeg lovet tidligere at jeg skulle lage et magisystem som ga mening og som var fullstendig logisk, men etter litt arbeid på det, så gikk det opp for meg at dette kunne vært en del av et spill, så et par søvnløse netter senere så har jeg kommet godt i gang med å lage en Tabletop RPG!

Til de av dere som ikke vet hva en Tabletop RPG er, så er det når du og dine nærmeste venner drikker dere halvfulle, lager vitser om kjønnsorganer og dreper drager med å rulle terninger, altså spill som Dungeons and Dragons, Pathfinder, Vampire the Masquerade, Cyberpunk 2020, etc.

Uansett, jeg er ekstremt spent på å fortsette arbeidet mitt på dette spillet og hvis det blir noe mer enn en half-assa ide så kommer jeg til å holde dere her på GR oppdaterte.

HQ