Norsk

Okey, det er på tide at vi snakker litt om AAA spill nå

Skrevet av Jogro den 26 april 2018 klokken 16:12

Vi var alle enige i at lootbox-skandalen til Battlefront 2 var ille. Vi kan også være enige om at AAA-spill har vært på vei nedover de siste årene. Så hva er problemet? Vel, selskap som EA, Activision, Bethesda, Ubisoft og til og med Valve er alle store selskaper og disse selskapene balanserer på en line. De vil tjene så MYE som mulig, men hvis de pusher profittene sine for hardt så kommer vi til å klage og stoppe å kjøpe spillene deres.

Så hva gjør de? De presser litt lengre for hvert spill de lager, for hver økonomiske avslutning de tar. La oss stoppe å ignorere dagen problemer med mikrotransaksjoner i singleplayer spill, lootbokser i early-access spill, obligatoriske dlcer (jeg ser på dere Diablo og Borderlands), "Games-as-service", og Fifa (seriøst, det er det perfekte eksemplet på alt galt med dagens AAA spillindustri).

Jeg er lei av å se et lovende nytt spill som ender opp med å være søppel ettersom det enten ble pay2win, stappet fullt av småting som skal melke forbrukere for penger og slagord som er fornærmende mot alle gameres intelligens.

Jeg spilte nylig KOTOR for første gang og elsket hvert sekund av det, det burde være den gyldne standarden på et AAA spill, ikke Battlefront 2, Assassins creed: unity, *Insert ultralineær, historiedrevet ps4 eksklusiv som kunne vært en forglemmelig hollywood film here*.

Hva skjedde med klassikerne? Hvorfor kan vi få objektive oppgraderinger i multiplayer PVP spill som enten er låst bak mikrotransaksjoner eller en usunn mengde med spilletid.

Jeg savner gode AAA spill som var innovative, ikke styrt av grådighet og annet bullshit. Jeg skal ikke kjøpe et nytt AAA spill før noe av dette endrer seg. og vær så snill du som leser dette, stem med lommeboken din, ikke la spillindustrien bli like grådig, kynisk og kjedelig som Hollywood. Ikke kjøp Call of Duty 443 når det kommer ut. Vi må prøve å ta spillindustrien tilbake, sette foten ned og si at nok er nok.

#FuckAAA

HQ