Norsk
J_J: pwning i Black Arrow

J_J: pwning i Black Arrow

Skrevet av John Juzi den 26 juli 2008 klokken 00:40

Det er godt mulig du ikke har spilt det, men det er noe av det desidert kulest multiplayer delen av et spill jeg har vært borti.

Rainbow Six: Black Arrow var det andre spillet i serien som var eksklusivt til den gamle xboxen og PS2. Serien hadde hatt en rekke hitter på PC og UbiSoft ville ha en del av konsollkaka. Spillet var veldig populært på Xbox Live og hadde et langt liv der. Nøkkelen til det gode gameplayet var de vellbalanserte kartene og våpnene. Dette var før Rainbow six serien ble en «god» suppe inspirert av Gears of War og har nesten blitt et tredjepersons skytespill. Ikke at det er dårlig, men det er i feil retning for meg som en Rainbow Six veteran.

Kontrollen i Black Arrow er litt stiv og det tar tid å mestre styringen de første 10 timene (!). Og det er veldig tilfredsstillende fordi du vet at om du er god i dette spillet, ja da er du virkelig god. En trend vi ser nå til dags er at du kaster granat ved å trykke på en knapp, uten noe særlig anstrengelse. I Black Arrow derimot må du skifte til granat (litt sånn som i Gears of war). Dette tar noen sekunder og du må planlegge trekkene dine. Har du valgt granaten som våpen og treffe på en fra det andre laget, er du ute og kjører. Men ikke tro at Black Arrow er et tregt spill, det er du som bestemmer farten for angrepet. Taktikk møter skills.

Du må virkelig kjempe med nebb og klør for det tar kun et par treff fra fienden så er det i jorda med deg. Når du blir truffet av fienden blir HUD din gul. Og den blir ikke grønn igjen, neida ikke noe noob power ups her. Det jeg liker, rett på sak. Det er ingenting mellom deg og fienden, ingen skuddsikre vester du kan plukke opp eller et sykt våpen som ligger gjemt et sted. Valget av våpen skjer før runden starter og du kan ikke forandre på dette før hele runden er over. Du kan heller ikke plukke opp våpen fra dine falne med/motspillere og da tar det skills for å vinne.

Det beste av alt med dette spillet er banene. De er så balanserte og så forskjellig, men allikevel satt i en setting hentet rundt omkring i verden. Favorittene er mange, men de som stikker seg ut er Airport, Presidio, Streets og Cafe. Noen av disse banene er relansert i nyere Rainbow six spill, men de er så modifisert at de har mistet sjarmen sin. Uansett er så er spillet så gøy at jeg skulle ønske spillet kom i en relansering, helt lik, bare litt bedre framerate. Hell yea, for jeg hadde eiet i det spillet.

Her er en video fra muliplayer delen
http://www.youtube.com/watch?v=TRpG6ArRpRw

HQ