Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Flytting, rydding, fiksing, jobbing

Flytting, rydding, fiksing, jobbing

Skrevet av Jon Cato den 6 februar 2008 klokken 14:25

Hm, overskriften høres ut som en ny Daft Punk-låt.

Men, Puh! Det har vært en hektisk start på uka her i Gamereactor. Samtidig med at jeg startet som sjefredaktør 1.februar, overtok Gamereactor nye kontorlokaler midt i Oslo Sentrum. Et fantastisk fett kontorlokale, som vi er kjempefornøyd med. Uka startet med en flyttesjau fra det gamle kontoret, og en tur på Ikea og Smart Club for å hamstre inn en del nødvendig utstyr. I går fikk vi endelig internett på plass, og kunne koble opp maskinene våre og begynne å jobbe i våre nye lokaler. Nå venter vi bare på flatskjermen vår som skal stå i gamerkroken, så er kontoret komplett.

Så nå er Carl Thomas og jeg på plass i en bakgård her i Oslo Sentrum, i full gang med å planlegge neste nummer av magasinet og en haug med nettsaker. Det er hektisk å starte i ny jobb, men også veldig gøy. I morgen skal vi ha det første redaksjonsmøtet fra vårt nye kontor. Vi kommer til å ta masse bilder, så forvent en saftig update med hele redaksjonen i nye kontorlokaler på fredag.

HQ