Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
There is no cake

There is no cake

Skrevet av Jon Cato den 7 februar 2008 klokken 16:26

Om halvannen time skal vi ha vårt første redaksjonsmøte i nytt kontorlokale, og for å feire anledningen har Carl Thomas vist frem nye og ukjente talenter og bakt en sjokoladekake til frilanserne våre. Han påstår han har bakt den helt selv.

Selv hadde jeg tenkt å lage solboller, som jeg pleier å lage som helt vanlige boller bare ved å trykke et svært hull i de som jeg fyller med vaniljekrem. Jeg hater egentlig å bake, det er noe med å få klissete deig mellom alle fingrene, tror jeg har en eller annen fobi mot kliss.

Men jeg hadde så mye å gjøre i går kveld at bollene gikk helt i glemmeboka. Heldigvis klarte Carl Thomas å ta med seg kake.

HQ