LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk

      Øya på Spotify

      Skrevet av Jon Cato den 11 juni 2009 klokken 12:25

      I august har jeg tenkt meg på Øyafestivalen. Men jeg må ærlig innrømme at jeg de siste årene ikke henger med like godt med på nye band og hva som skjer på musikkfronten som jeg gjorde før. Tidsklemma, serru. Og når Øyafestivalen først begynner har jeg knapt hørt om halvparten av de som spiller, og vandrer hvileløst rundt fra konsert til konsert til jeg finner noe jeg liker.

      Ikke noe galt i å nyte en festival på denne måten, men i år har jeg faktisk forberedt meg. I går kveld satte jeg opp fire spillelister på Spotify, en for hver dag på Øya, med alle banda som spiller den dagen. Det vil si, alle banda som er tilgjengelig for oss nordmenn på Spotify. Enkelte har ikke utgitt plater ennå og er derfor ikke med, mens andre kun har noen få plater tilgjengelig. Men det er den mest komplette samlingen av musikk fra artistene som skal spille på Øya-festivalen i år, så vidt jeg vet.

      Og jeg deler gjerne, her er link til alle fire spillelistene, til glede for alle Spotify-brukere som har tenkt seg på Øya i år:

      Øya onsdag:
      http://open.spotify.com/user/lamobird/playlist/6thMRftBC7cE2QSw
      XG0Hao

      Øya torsdag:
      http://open.spotify.com/user/lamobird/playlist/0xZZTxj2XctY20aGO
      AFUTW

      Øya fredag:
      http://open.spotify.com/user/lamobird/playlist/3xn1XnxXLOy0N2D
      OQnCX9R

      Øya lørdag:
      http://open.spotify.com/user/lamobird/playlist/2Q7jxCMCFunwUruh
      siiivS

      Øya på Spotify

      Madness kommer på Øya i år. Gleder meg!

      HQ