Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Nytt nummer levert

Skrevet av Jon Cato den 8 oktober 2009 klokken 18:57

Det har vært stille fra oss i redaksjonen i det siste. Vi har nemlig jobbet på spreng med å få ferdig oktobernummeret vårt som skal dukke opp i butikker og postkasser i nærheten av neste helg (16. oktober).

I Gamereactor #73 kan dere blant annet lese:
- Nintendo 120 år. Vi feirer jubilanten, og ser nærmere på tre Nintendo-oppfinnelser som floppet.
- Vinterspillene. En gjennomgang av de spillene vi tror blir vinterens høydepunkter. Og de spillene du trygt kan styre unna.
- Månedens profil er selvsagt eventyreren Nathan Drake.
- Ny kronikk fra ny kronikkforfatter Aslak Borgersrud. Mest kjent som rapper i Gatas Parlament og programleder i radioprogrammet Spillmatic.
- Betatest av Modern Warfare 2 og God of War 3.
- Omtaler av Brütal Legend, Tekken 6, Mario & Luigi: Bowser's Inside Story, Mario & Sonic at the Winter Olympic Games, Spore Hero og mange flere.
- Ny og oppdatert kjøpeguide!
- Journalen er tilbake, les alt om siste måned på kontoret, og omtaler av nye nedlastbare spill.
- Intervju med mannen bak FIFA 10. Magnus stiller han til veggen med spørsmål om når vi får spille med det norske kvinnelandslaget!

Og mye mer.

Nytt nummer levert

HQ