Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Obama fikk prisen

Skrevet av Jon Cato den 9 oktober 2009 klokken 14:09

Så ble det faktisk Barack Obama som fikk Nobels fredspris. Og hele verden ble overrasket. Muligvis burde han kanskje prestert noe mer enn å vinne et valg før han fikk prisen, men det kan jo være at han tenker seg om to ganger når han vurderer å starte neste krig når han ser prisen glinse mot ham fra peishylla på kontoret sitt. En slags forebyggende fredspris.

Men uavhengig av om han fortjener den eller ikke går det mot det komplette kaos i Oslo 10. desember. De første uttalelser fra Det Hvite Hus tyder på at Obama selv kommer for å ta imot prisen i Oslo. Og jeg husker godt hverdan det var sist da Clinton kom. Helikopter over E6 i timesvis, og hele veien ble sperret av fra Gardermoen til Oslo Sentrum mens presidenten kjørte til og fra flyplassen.

I sentrum og må det en del sikkerhetstiltak til. Kumlokk må sveises igjen, postkasser og søppelkasser fjernes, alle som jobber i bygninger som har vinduer mot der presidenten skal gå eller være må klareres.

Et vanvittig sikkerhetstiltak, og masse rot i Oslo i et par dager. Jeg krysser fingrene for snøstorm samtidig så vi får det komplette kaos i Oslo sentrum.

Obama fikk prisen

Richard Nixon fikk aldri fredsprisen, til tross for at han viste fredstegnet med to hender da han gikk av.

HQ