Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Snøstorm i Canada

Skrevet av Jon Cato den 15 oktober 2009 klokken 13:48

For øyeblikket er jeg i Canada. Nærmere bestemt Edmonton. Her tilbrakte jeg hele gårdagen hos Bioware der jeg har sett nærmere på Dragon Age: Origins og Mass Effect 2. Allerede nå kan du lese et ferskt intervju med en av spillets produsenter. Mark Darrah på denne linken. Dragon Age: Origins ser virkelig ut til å innfri alle forhåpningene til Baldur's Gate-fansen, og etter å ha spilt det i fire timer må jeg innrømme at det klør litt etter å fortsette i november. Anmeldelsen vår er det Adrian Berg som tar seg av, han har spilt spillet en uke allerede.

I tillegg til å ha sett på Mass Effect 2 (som dere får lese en sniktitt av litt senere), skal jeg reise videre til et annet studio i Canada om noen få timer. Jeg får ikke lov å røpe hva slags spill det handler om, men jeg kan si så mye som at spillet hadde blitt vanskelig å gjennomføre i virkeligheten på det føret som møtte meg da jeg sto opp i går i Edmonton...

Snøstorm i Canada

Snø og null grader i Edmonton, Canada. Om noen timer drar jeg videre til Vancouver...

HQ