Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Hjemmekontor

Skrevet av Jon Cato den 22 oktober 2009 klokken 11:10

Det er ikke bare-bare å etterlate Magnus på kontoret alene i en uke. Forrige uke var jeg nemlig i Canada og besøkte noen spillstudioer, og da jeg kom tilbake på mandag var ikke alt som det skulle være på kontoret. Internettforbindelsen vår var nemlig nede. Noen lange telefonsamtaler med vår leverandør senere fastslo at noe hadde skjedd med vår ruter, og at vi måtte ha en ny fra nettleverandøren vår.

Og de holder ikke til i Oslo, så dermed må vi vente på at den dukker opp i posten.

Etter å ha kjeftet litt på Magnus tok vi med oss det vi trengte, og har nå innredet hjemmekontor ut uka. Magnus hjemme hos seg nede i Gamlebyen, mens jeg har innlosjert meg på loftet her som jeg bor på Bergkrystallen.

Og slik ser det altså ut her. Ikke så trangt som hjemme hos Bernt i Snåsa, og jeg har til og med utsikt mot skogen ut vinduet mitt.

Hjemmekontor

Her sitter jeg og jobber hjemme. Med en Macbook og en PC som kjører Windows 7.

HQ