Norsk

Årets siste magasin

Skrevet av Jon Cato den 17 november 2009 klokken 11:02

Det har vært stille herfra i det siste. Årsaken er at vi har jobbet døgnet rundt med å ferdigstille årets siste magasin som skal dukke opp i butikker i starten av neste uke. I går kveld lastet vi de siste sidene opp til trykkeriet.

En stor utfordring i dette nummeret var å lage årslister, noe vi alltid gjør i årets siste nummer. Her har vi oppsummert de største spillopplevelsene i år i kategorier som "beste hårsveis", "største utfordring" og "største taper". Joda, vi har med mer tradisjonelle kategorier som "beste onlinespill" og "beste musikk" og sånt også. Vi har generelt veldig mange kategorier. Problemet er alltid å få tilgang til årets siste utgivelser ettersom ikke alt er i butikkene ennå, men heldigvis er vi et nordisk medie, noe som gjør at vi kan støtte oss på journalister i våre naboland som har vært og prøvd årets siste lanseringer, slik at vi får inn alle innspillene vi trenger for å sette opp en riktig liste.

I tillegg til tolv sider om årets beste spill kan du lese vår sniktitt av Mass Effect 2, Epic Mickey og C&C 4. Vi har vært og prøvd Skate 3 i Vancouver, og besøkt Bioware i Edmonton. Aslak filosoferer videre på vår kronikkside. Vi har sett nærmere på verdens merkeligste slåsskjemper. Og vi har anmeldelser av Bayonetta, Left 4 Dead 2, Assassin's Creed 2, Muramasa: The Demon Blade, Resident Evil: The Darkside Chronicles og mye mer.

Mye førjulssnadder, med andre ord.

Og som alltid etter deadline: på tide å rydde kontoret. Det lukter gammel kaffe, og tomflasker, pizzaesker og skitne kopper står overalt. Ryddesjauen er i gang.

PS: Zafford ble trukket som vinner av forrige bloggkonkurranse. Send oss en PM med fullt navn og adresse for å få premie.

Årets siste magasin

HQ