Norsk

To år tilbake i tid

Skrevet av Jon Cato den 19 november 2009 klokken 10:52

Magnus har fått mye pepper for å våge å gi Assassin's Creed II 7/10. Selv har jeg ikke kunnet uttale meg, ettersom jeg ikke har spilt spillet ennå. Det skyldes i all hovedsak at jeg heller ikke har spilt forgjengeren. Det er et av storspillene som jeg rett og slett ikke rakk over da det kom, og som derfor havnet i min etterhvert gigantiske "skal spilles"-bunke i påvente av bedre tid.

Bedre tid kom aldri, men denne uken bestemte jeg meg for å komme meg gjennom spillet. Jeg har egentlig mest lyst til å spille oppfølgeren, men føler at jeg går glipp av mye hvis jeg ikke har rundet det første, så da tar jeg det først før jeg går rett på Assassin's Creed II. Jeg er spent på om jeg blir enig i Magnus' vurdering eller ikke.

Uansett, etter et par timer i Jerusalem og Damascus er inntrykket mitt at Assassin's Creed er et spill som har holdt seg veldig bra rent grafisk. Flotte ørkenlandskap og god atmosfære. Men jeg stusser litt på hvorfor den godeste Altaïr går rundt med noe som ligner på et WWE-belte rundt livet?

To år tilbake i tid

HQ