Norsk

Hustyrannen

Skrevet av Jon Cato den 22 januar 2010 klokken 11:31

I går var jeg på teater for å se Hustyrannen. "Hva da?" sier du? Hustyrannen, det nye teaterstykket til Christopher Nielsen. "Hvem?" sier du? Christopher Nielsen, broren til Joachim Nielsen. "Joachim hvem?" Sier du? Jokke. Jokke og Valentinerne. Broren til Jokke. "Jokke?" sier du? Gå ut i skam og kom aldri tilbake!

Christopher Nielsen er mest kjent for tegneseriene sine, filmen Slipp Jimmy Fri og teaterstykket Verdiløse Menn som baserte seg på broren Jokkes musikk. I Hustyrannen får han utfolde seg fritt, og det merkes at både figurene og handlingene kommer fra Nielsens hode. Det er nesten som å se en teaterversjon av en av seriene hans, personene i stykket er karikaturer, men formet med varme og omtanke. Christopher Nielsen har alltid tatt de svakes side, de som står litt på siden av samfunnet. Men han sparker ikke nedover. Det føles som vi ler av oss selv og våre egne holdninger når vi ler av personene i Hustyrannen.

Det ble et flott teaterbesøk i går. Jeg gir stykket to tomler opp, og kan anbefale det varmt.

Nå må jeg løpe. Jeg skal nemlig isolere meg på en hytte i Etnedal i helga for å spille gjennom Heavy Rain. Magnus og Line holder fortet og stiller opp i Gamereactor Weekly senere i dag. Få med deg det. God helg!

Hustyrannen

Sameiet i Hustyrannen. Gjett hvem som er datanerd og besatt av onlinerollespill?

HQ