Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Gratulerer, Bernt!

Skrevet av Jon Cato den 19 februar 2010 klokken 10:59

I dag tidlig ble de endelig nominerte til årets Gullstikka annonsert. Fra ti spill i hver kategori sitter man igjen med fire. Men kanskje mest interessant er det at Gamereactor er nominert i hele to kategorier!

I kategorien årets medie er vi nominert sammen med Gamer.no, Spill.no og Spillmagasinet.no. Knallhard konkurranse, med andre ord, så det spørs om vi får prisen for tredje år på rad. Jeg vil uansett benytte anledningen til å takke alle dere lesere som har stemt oss fram til å bli blant de fire endelig nominerte. Det er for dere vi lager magasinet og nettsiden, og det er veldig godt å få en slik tilbakemelding på at så mange setter pris på det vi gjør.

Men enda mer stolt er jeg av kategorien Årets ildsjel, der vår gamle traver og annonseselger Bernt Erik er nominert. Bernt har vært i Gamereactor siden den spede starten, og har vært innom omtrent alle sider av produksjonen av bladet og nettsiden opp gjennom årene. Han har bygd opp og tatt vare på vårt community, skrevet anmeldelser, arrangert events og jobbet døgnet rundt når det har stått på som verst.

Da jeg kom inn i Gamereactor hadde jeg mange arbeidsoppgaver og målsettinger. Med tidligere redaktørerfaring i bagasjen brakte jeg med meg ny struktur og nye prioriteringer. Jeg skal ikke legge skjul på at det i de første månedene var en del interne konflikter når jeg restrukturerte arbeidsmetoder og satte opp et skille mellom redaksjon og utgiver/markedsavdelingen. Bernt Erik og Carl Thomas hadde begge vært vant til å gjøre ting på sin måte, og nå kom jeg inn og snudde opp ned på en del konvensjoner, og var både prippen og nøye med regler, retningslinjer og lover.

Men etter hvert tror jeg både skribentene, redaksjonen, Bernt, og mine sjefer i Danmark innså at de fleste forandringene og reglene jeg satte opp var til det bedre. Vi har en god arbeidsstruktur i Gamereactor i dag. En bra fordeling av arbeidsoppgaver, og vi er et medie som blir tatt mer seriøst.

Til tross for noen konflikter med Bernt i starten har vi nå funnet en god måte å jobbe sammen på. Bernt tar seg mye av community-biten og dere lesere, i tillegg til hovedjobben hans som er å skaffe annonser til magasinet og nettsiden. Og at han er nominert til årets ildsjel overrasker meg ikke. Bernt er en ivrig forkynner av gode barnespill via lokalavisene, står på og arrangerer LAN, lanseringsfester og spillaktiviteter døgnet rundt. Ikke for å tjene seg rik, men for å skape et positivt miljø rundt spilling.

Bernt bruker masse fritid på å gi barn og unge gode spillrelaterte opplevelser, og det fortjener han en svær honnør for. Vi i redaksjonen gir i hvert fall Bernt stående appluas for alt han har gjort og gjør for Gamereactor, og ikke minst alt det han gjør på fritiden for spillkulturen i Norge, og krysser fingrene for en velfortjent pris fjerde mars.

Gratulerer, Bernt!

På vei til Oslo for å motta pris!

HQ