Norsk
Guitar HERO dritt!

Guitar HERO dritt!

Skrevet av Jonasd den 5 februar 2008 klokken 18:25

Ja, hva kan man si? Urettferdig er vell et godt ord, ja et ganske godt et får man si. Overskriften er akkurat hva denne bloggen er om og hva jeg mener er urett mot meg som gamer! :s

Jeg har PS3, ja fikk den til jul, veldig kjekt.,bla bla bla, det virkelig kjekke var GH3. Et spill som jeg bare sikla på om hele mit liv. Er en stund siden nå får en si, og i dag spiller jeg nesten alle sangene på EXPERT.

Du tenker kanskje, hvorfor klager jeg da? hvis duden greier å spille...

Å spille ja,,, det er bare med nød å neppe jeg greier å presse ned de 5 Kg tunge knappene som den Gibson Wannabe gitaren i plastikk gir meg!

Å spille er noe hærk, og mange ganger misser jeg på ting som er standar for en average Guitar Hero spiller. Den gitaren er så svart og jevlig av og til at jeg nesten begynner å le av fortvilelse, og det værste er ikke kommet enda!

Når jeg er sjå en kompis, som har Wii og spiller samme spill( han har også GH3) på den lille kvite boksen, du vet. Da er det som en drøm, gitar knappene er ikke 5KG men nermer 5Gram tonge, og "strengen" er bare.. himmelsk.

Å når jeg da går/sykler hjem og har tenkt å ta meg en runde med Impulse/Hier Kommt Alex/ you name it og skal fyre løs som en rockestjerne. Kjenner jeg bare magen vrenge seg igjen av den svarte driten som ligger der så fint..

SONY, REDOCTANE, ACTIVISON, vet da gudrun jeg, GÅ HJEM Å FÅ EN SKIKKELIG GH3 gitar som NINTENDO og resten av "happy family" har lagt før jeg knuser hele marakelet..NÅ!

Å ja, da mener jeg alt på det der bilde.. hvis du lurte.. !

HQ