LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Sommer og... LBP?

      Sommer og... LBP?

      Skrevet av Kålroten den 15 juni 2010 klokken 00:50

      Ja uansett hvor klisjé ordet "sommer" er i en tittel, kommer man ikke utenom det. Den beste tiden på året. Bading, grilling, varm vær og båt er nøkkelord som hører godt med i sammenhengen. Det er ikke til å komme unna at jeg er en hore etter sommer'n. Ingen skole eller jobb, betyr at man kan dra seg til tolv hver dag, være ute til tre-fire og gjøre som man vil. To av mine ønsker har allerede blitt oppfylt før ferien allerede; bra vær og være hjemme alene i mer enn 3 dager.

      I tillegg til å ha vært alene over i helgen, (hadde noen fulle kompiser på besøk blant annet), har jeg spilt to fantastiske spill i det siste. Det første er et eldre spill jeg har hatt i over 2 år nå, men som jeg ikke har spilt på en god stund, nemlig Little Big Planet. Jeg kjøpte to nye level kits på PSN og satte i gang. Resultatet kan dere finne om dere søker på "hstera" på LBP, som er mitt PSN navn. Med LBP2 underveis, er det mye å glede seg til! :)

      Det andre spillet jeg har hatt under lupen, er ganske likt LBP på mange måter, nemlig Joe Danger. Cirka en uke etter utgivelse, tok jeg til meg den gode anmeldelsen til IGN (9,5/10), og kjøpte spillet på PSN. Jeg ble overrasket over det "Trials HD" lignende gameplayet, blandet med LBP og andre racing spill. Det har online og lokal multiplayer, en forrykende story modus om hvordan Joe Danger, en gammel stuntmann fra 80- tallet, kjemper for å få tilbake sine fans. Det ender ikke der; det følger også med en "sandbox modus", hvor man kan skape levler og laste dem opp på nettet, på samme måte som det mye nevnte Little Big Planet. Genialt.

      Kort og godt gleder jeg meg til sommerferien med mye morro, men imens kan dere imponeres over spillbarheten til Joe Danger med anmeldelsen til IGN:
      ( http://www.youtube.com/watch?v=-HJDyCV5pOM )

      - Sindre

      HQ