Norsk
Blog
3 Ting du ikke putter i mikrobølgen

3 Ting du ikke putter i mikrobølgen

Skrevet av Kniggeth den 11 januar 2010 klokken 23:27

Mikrobølgeovnen. En genial oppfinnelse som lar deg varme opp hva det skal være innenfor en liten tidsramme. perfekt for så vel den late som for arbeidsnarkomanen. Men etter et noe mislykket mateksperiment som involverte fiskepinner og BBQ saus fikk jeg inspirasjon. Her er listen over tre ting du absolutt ikke bør putte i mikrobølgen din!

Hunden din

Utrolig nok skal det være mennesker som har gjort dette. Noe som igjen har gitt en morsom notis på enkelte mikrobøleovner. Det fungerer ikke å tørke levende dyr i en mikrobølgeovn! Om du derimot ønsker å kvitte deg med det pelskledde lille beistet, kan en mikrobølgeovn være rett så fornuftig.

Såpestykker

Det stemmer, den hvite klossen med såpe. Den du bruker når du vaker hendene. Som du legger tilbake med vann på, og mor blir oppgitt over såperestene som ligger igjen, og etter en stund blir grønne. Men hvorfor skulle du i det hele tatt putte den inn der? For å vaske mikroen selvfølgelig. Det du ender opp med kunne vært fra en skrekkfilm, akkurat som ansiktet på moren din hvis du skulle finne på å gjøre det i hennes ovn.

Champagneflasker

Jeg lar denne videoen snakke for seg selv. Og dette er noe jeg virkelig har lyst til å prøve her hjemme!

http://www.youtube.com/watch?v=QYzJoLVCskM

HQ