Norsk

Kraigo er mitt navn, nr. 12

Skrevet av Kraigo den 18 november 2011 klokken 19:21

Endelig er det helg igjen. Det er lenge siden dere har sett meg. Skrev en blogg forrige forrige helg, men den ble slettet av adminnene fordi den var for kort. Jaja. Det jeg skrev var at jeg hadde fått Skyrim. Faen for et spill. Elsker det. Valgte å bli den der tigeren. Har blitt drøy på sniking. Spillet eier, vi behøver ikke snakke noe mer om det. Ikke spoil. Da klikker jeg. Sist gang jeg klikket var det nesten en som døde. Men noen klarte å roe meg ned. Takk til dere.

Ellers skal jeg bare spille enda mer Skyrim nå. Faen for et spill. Har RLE-fremføring på torsdag. Mig. Den driter jeg i. Er ikke flikk i religioner og sånt. Faktsisk så avskyr jeg religioner. Ble ikke døpt fordi jeg var et monster da presten skulle ta vann over hodet mitt. Barnslig ritualet, må jeg si. Drukne en unge. Barnslig. Men nok om mine erfaringer. Jeg må ikke fortelle så mye. Folk må tro jeg spinn gal. Hø, hø, hø.

Ukens dilemma: Dyppe tissen i svovelsyre eller bli bitt av en slange, sånn at den blir dritvond og forgiftet. Man kan ikke gå til legen. Fyr løs!

HQ