Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
remote - Kontrollert insider?

remote - Kontrollert insider?

Pssst, ukas bruker og greier. Row row fight the power, sier nå jeg. Trodde du dette var tilfeldig? Ja, det trodde du nok, tåpelige tilfeldige GR-bruker. Du trodde sikkert at det bare var min enorme innsats på GR som lå til grunne for dette, men da tar du skammelig feil. La dere merke til hvem som skrev ukas brukere-bloggen denne uka? Hæ? Hæ?! Det var motherføkkings remote.

I det første innlegget mitt i denne serien, Jeppzki-bloggen, spøkte SirThomas med at jeg var en muppet styrt av remote. Jeg kan her og nå bekrefte at det er noen som blir styrt her, men det er ikke meg, det er selvsagt brukeren remote. Du leste det her først. Regler? Jeg er er reglene.

Etter en planleggingstid på nærmere syv år, remote-brukeren har snart jubileum, har nå det ultimate målet blitt gjennomført: Å gjøre meg til ukas bruker. Jeg husker det som om det var i 2006, for det var det jo. Jeg satt og tenkte på hvor kult det hadde vært å være en skikkelig dritt på nettsted og bli hyllet for det.

Det første steget var selvsagt å bli moderator gjennom en snill men streng bruker. Jeg endte til slutt opp med brukeren remote. Dette er jo bare helt genialt, remote som i at jeg styrer den, ikke sant? Denne brukeren skulle være interessert i klassisk gotisk litteratur signert Poe, for da så jeg sikkert ut som den modne fyren, og for å virke enda mer som en galant herremann, måtte jeg selvsagt ha Poe som avatar. I tillegg måtte jeg selvsagt fremstå som litt nerdete, og det endte i at jeg valgte å interessere denne brukeren for manga og anime. For en kombinasjon, tenkte jeg. Dette måtte være et moderatoremne, og det var det selvfølgelig.

Det andre steget skjedde hele fire år senere, da ble brukeren LesMiserable lagd, skrivefeilen var selvsagt en essensiell del av planen min. Med en skrivefeil i nicket ville jeg gå under radaren hos de fleste. Spektakulært. Jeg ville bare være en bruker i mylderet. Men etter å ha gått fra å være på et stabilt aktivitetsnivå til et sykt nivå i forrige uke, kunne jeg endelig la remote hylle meg som den halvguden jeg er. Jeg hadde blitt hyllet for å være en dritt. Planen var gjennomført, og det var ingenting mesterhjernen Heretic og lakeien Ole-Christian kunne gjøre noe med.

HQ