Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Manga-anbefaling - Solanin

Manga-anbefaling - Solanin

Hah, nå trodde du sikkert at jeg skulle fortsette med konspirasjonsbloggene. Vel, ikke i dag, men jeg har en under planlegging. #Hype #FeatJoEy_Odd

I dag har jeg lyst til å komme med nok en anbefaling, nok en gang er det manga. Har du noen feels til overs? Føler du deg ikke nok emosjonelt tappet? Føler du at 20-årskrisa bare gjelder deg? Svaret er Solanin. Alltid Solanin.

Solanin handler om Inoue Meiko. Hun er i begynnelsen av 20-årene og er en kontorrotte. Hun håper det er noe mer ved livet enn denne drittjobben. Hun slutter i jobben og prøver å finne en viss mening med livet sammen med sin kjæreste, Taneda Naruo. Det viser seg at det ikke er så lett.

Solanin er hittil den eneste mangaen jeg har brydd meg med å lese to ganger. Den er kort og grei. (28 kapitler à ca. 20 sider hver) Grunnen til at jeg vil anbefale denne er vel åpenbar. Den tar oss med på en kort reise inn i noen få mennesker sine liv. Solanin appellerer til meg fordi jeg er i den samme aldersgruppen, fremtiden er usikker og det er lett å identifisere seg med den. Solanin er skapt av den alltid like mesterlige Inio Asano, som tegner veldig detaljert og nydelig samtidig som h*n greier å skrive en engasjerende historie. Anbefales.

Ingen her kommer sannsynligvis til å lese den, men hvis noen overhodet skulle være interessert, er den å finne her: http://www.mangareader.net/982/solanin.html

HQ