Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
JoEy_Odd - Undercover

JoEy_Odd - Undercover

Du husker sikkert mine tidligere fortreffelige konspirasjonsblogger. Ja, du gjør det, ikke sant? Ikke sant?! Dette blir den fjerde i serien, og en slags åndelig oppfølger.

La oss gå et halvt år tilbake i tid. April. Aktivitetsboost. Vilt. Husker du den rebellen som herjet? Husker du han som trodde han kunne revolusjonere mot selve systemet? Pepperridge farm remembers. Hva skjedde med denne karen?

For du har sikkert sett brukernavnet JoEy_Odd et par ganger om du har vært innom forumet. Legendariske herjinger for et halvt år siden. Hva skjedde med JoEy? Han gikk fra å være en rebelsk brite som trodde han kunne eie hele forumet til å bli en liten pusekatt, eid av alle.

Det skjedde noe mellom april og november, og vi vet alle hva vi kan legge skylden på. Gutteklubben Pølse har selvsagt skylden for JoEys lidelse. Han ble personlig involvert med brukerne. Vi kan ikke lenger se på ham med samme øyne som tidligere. Han begynte å bry seg om folk.

Men hans omlegging av stil er ikke det mest skremmende her, hans involvering med brukerne var bare starten. For etter hvert ønsket han å bli moderator. For en tanke. Rebellen JoEy, en forhenværende motstandsmann, ønsket smålig makt. Vi var alle sjokkerte.

Men det som vi ikke visste, var at han lyktes. Ja, du hørte/leste det her først. JoEy_Odd er egentlig en undercover-moderator. Akk o ve. Du har kanskje sett oppførselen hans nå? Den er så eksemplarisk at jeg blir gal. Han ble til og med ukens bruker for et par uker siden, for å forsterke ryktet sitt som en vanlig bruker. For en fyr.

Det finnes ikke håp, vår fremste stjerne har eksplodert, vi er fortapte. JoEy, kom tilbake.

HQ