Norsk
Blog
Anime 2014 - Drømmeannonseringer

Anime 2014 - Drømmeannonseringer

I den andre delen av mine forventninger til anime-året 2014 kommer jeg med noen annonseringer som jeg har lyst til å se, men som i noen tilfeller er ekstremt liten sjanse for at vi får se noe til. Den aller største drømmeannonseringen (Mushishi Sesong 2) er allerede kommet, så jeg er egentlig fornøyd uansett.

Darker than Black Sesong 3

Hva kan man si? Den andre sesongen var flere hakk ned fra den første sesongen og endte på særdeles lite tilfredsstillende vis. Ingen spørsmål ble besvart og det dukket bare opp flere spørsmål etter hvert. Jeg vil ha en ny sesong som greier å besvare noen spørsmål samt ha alles favoritt contractor, Hei, i hovedrollen igjen. Bones er dog ganske opptatte i år med blant annet de pågående seriene Space Dandy og Noragami, i tillegg har de flere prosjekter senere i 2014. Og som enda et tillegg har de annonsert at det kommer mer fra Soul Eater. Lite sannsynlig at vi får den tredje sesongen i år, men la meg drømme.

Kaiji Sesong 3

Serien om gjennomsnittsmannen Kaiji Ito og hans vansker med gjeld og hans vei ut fra det gjennom gambling har fortsatt nok av materiale å ta av fra mangaen. Den har enda ikke fått noen konkluderende slutt i animeserien, og det har heller ikke vært noe endelig oppgjør med seriens antagonist. Det gikk tre år mellom den første og den andre sesongen. Den andre sesongen ble sendt i 2011. La oss håpe på at Madhouse gambler på Kaiji i 2014.

Detroit Metal City

Alt fra den ekstremt metal-parodierende mangaen er enda ikke animert, og det er lov å håpe på flere hysteriske situasjoner med metalkongen Krauser, som egentlig bare vil leve et fredelig liv og høre på svensk pop.

Mer Gintama

Filmen som kom i 2013 het "The Final Chapter", men Gintama er den serien som troller mest med seerne sine. Det ble allerede nevnt i episode 50 at de kom til å lage en film som het nettopp dette, som en parodi på Space Battleship Yamato 2199. Dette er en veldig sannsynlig annonsering. Gintama-serien er fortsatt veldig populær, og det ville være rart om man ikke tilføyde flere episoder til de allerede 265 eksisterende episodene. Forhåpentligvis vil vi se mer til seriens skurk i samme slengen, men vi blir sikkert trollet igjen.

Natsume-seriens femte sesong

Det har allerede kommet fire sesonger av den stemningsfulle serien med en gutt som kan prate med ånder i sentrum og hans bok med oversikt over ånder som står i gjeld til hans bestemor, som temmet ånder. Det hevdes på diverse fora at det eksisterer nok materiale fra mangaen til å lage en ny sesong med Natsume. Vil sette dette som ganske sannsynlig for annonsering i år ettersom det kommer en spesialepisode som kanskje kan hinte til mer fra serien.

Noe Trigger-relatert

Little Witch Academia og Kill la Kill har gått sin seiersgang for det nylig etablerte studioet Trigger. Snart er de aktuelle med oppfølgeren til Little Witch Academia, takket være Kickstarter, og som for øvrig også blir en kortfilm. Men etter dette er det uvisst hva studioet pønsker på. Et eller annet til høstsesongen er kanskje noe man ikke skal se helt bort i fra.

Nichijou (My Ordinary Life) Sesong 2

Nichijou er noe av det beste som har kommet fra Kyoto Animation. Slapstickhumor har aldri vært morsommere. Den første sesongen har riktig nok ikke noe plot eller særlig handling annet enn å servere den ene hysteriske sketsjen etter den andre, og jeg håper fortsatt på mer. Dette er dog veldig lite sannsynlig. Nichijou gjorde det helt elendig salgsmessig, og greide ikke engang å tjene inn utgiftene. Jaja, det hadde vært en drømmeannonsering uansett.

Aku no Hana (Flowers of Evil) Sesong 2

Dette er nok den mest sannsynlige på listen. Slutten på den første sesongen viste massevis av bilder av ting som ikke hadde skjedd i serien, men som er hentet fra mangaen. Annonseringen av den andre sesongen kommer nok i år, med mindre den første sesongen gjør det ekstremt dårlig salgsmessig. Forhåpentligvis vil de i så fall droppe rotoscopingen, Den var til tider veldig distraherende og ille, men samtidig må man gi dem anerkjennelse for å gjøre ting annerledes. Vil man at serien skal selge, bør man gå for en stil som er nærmere mangaen eller bare noe mer tradisjonelt.

Btooom! Sesong 2

Btooom! var en underholdningsbombe (pun intended) der en skokk med samfunnets avskum ble plassert på en øy for å drepe hverandre med bomber. Den første sesongen endte veldig åpent, og dette er nok en tittel som sannsynligvis vil få sin oppfølger. Samtidig er dette den andre Madhouse-tittelen på listen. De må få ræva i gir.

Hva er din(e) drømmeannonsering(er)?

HQ