Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Bortskjemte drittunger...

Bortskjemte drittunger...

Skrevet av Lykkedragen den 28 november 2010 klokken 21:33

Fordelen med å være "voksen" gamer er at man har stort sett råd til det meste av gamingting. Kinect og Move koster ikke mer enn at man tar seg råd. Man kjøper en del spill...flere titler i måneden faktisk, og tenker overhodet ikke på at man faktisk skal ha TID til å spille dem..

Så spillsamlingen øker og man har en del konsoller liggende på lur. Har vel en større mengde konsoller og har investert i både Move og Kinect. Flotte og morsomme greier, hadde man bare litt mer tid til rådighet...

Man tenker seg vel litt mindre om når man har alt mulig. Mitt lille prinsessemonster fikk sin første DS når hun var 2 år. Mest for at jeg skulle få være i fred med min. Noen dager siden oppdaget jeg samme problemet med lille skurk. Han ville ikke la lillemor få sitte i fred å spille og løsningen ble å gi han den gamle mursteinDSen.
Fikset problemet og jeg var fornøyd.

Fikk besøk av ei venninne her om dagen. Vi satt og pratet om løst og fast da lilleskurk kom med DSen, meget fornøyd.

Hun titter på han og sender meg et blikk som kansje ikke er det mest positive..
-Hva er det? spurte jeg.
-Har du gitt gutten en DS?!? hun himler med øynene og ser meget streng ut.
-eh..ja...er det noe galt med det da?
- Han er 1 år!! Ungene dine kommer til å bli skikkelige bortskjemte drittunger...

Lang diskusjon fulgte, og jeg begynner å tro hun har rett.. Ungene mine drukner i spill og konsoller. Jeg lærer dem ikke å spare til noen nye spill..de blir kjøp uansett...

Lager jeg kansje små monstre?

HQ