Norsk
Våren har kommet!

Våren har kommet!

Et av de sikreste tegnene på at våren har startet sitt inntog i det for tiden uhyggelig kalde Norge, er når blomstene begynner å springe frem mellom isflakene. Vel, årets første blåveis har kommet, og i den anledning ønsker jeg på vegne av kalde nordmenn over alt våren velkommen!

Isbelagte trapper er en av de mindre hyggelige konsekvensene av den pågående sprengkulden, noe jeg for et par dager siden fikk smertelig erfare på kroppen. Med tanke på at det skal mer enn noen og tyve kuldegrader til for å skille meg fra min nå ganske så store samling med Adidas-sneakers, er glatt underlag ikke akkurat det mest optimale terrenget for jålebukker som meg selv. Det gikk som det måtte, og nå er jeg velsignet med et merke for, om ikke livet, i hvert fall et par uker.

Dette er også selvfølgelig helgen da jeg skal i hele to bursdagsselskaper, noe som betyr at jeg gang på gang på gang blir tvunget til å forklare hvorfor jeg ser ut som Sylvester Stallone i slutten av den første Rocky-filmen. Jeg har derfor bestemt meg for å komme opp med et enormt utvalg av røverhistorier jeg kan dele ut til forskjellige folk, men jeg trenger flere. Og jeg trenger hjelp fra Gamereactors trofaste lesere!

Kom opp med en god bakgrunnshistorie jeg kan bruke i helgen!

Foreløpig har jeg følgende:

- Jeg skal være med i en foreløpig uannonsert storfilm, og dette er spesialsminke som er så komplisert å legge opp at jeg ikke får lov til å ta den av mellom takene.

- Jeg hoppet i fallskjerm og traff en due på vei ned i fritt fall.

- Jeg havnet på samme trikk som Assassin's Creed 2-fanklubben. Det gikk som det måtte gå.

- Hell's Angels er ikke et ungdomskor i samme gate som TenSing. De synger ikke kristne sanger på kommando.

- Jeg skulle anmelde Tony Hawk: Ride. Det gikk som det måtte gå.

- Håndleddslenkene til Wii-kontrollerne er der for en grunn.

Ok, deres tur. Kom opp med noen bedre grunner, så lover jeg å bruke dem i helgen!

HQ