Norsk
Blog
Spill som er kriminelt undervurdert (Del 4)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 4)

Skrevet av Mats2468 den 6 august 2018 klokken 18:06

God mandag folkens og idag er det nok en blogg om spill som vises er svært undervurdert. Med denne aller siste lista, kan det muligens overaske deg igjen, who knows?


Shadow Warrior

Sjanger: Action-shooter
Platformer: Playstation 4, Xbox One & PC

Metascore: 70
Min Score: 84

Shadow Warrior var et glemt perle, utrolig nok. Spillet fikk ikke nok oppmerksomhet men jeg bare dreit i det og begynte å spille det. Selve spillet i seg er virkelig bra, god humor og samtalene mellom Lo Wang og Hoji er glimrende. Skytemekanismen er helt greit og samurai sverd combaten er unreal. Fiendene man møter er kanskje litt repeterende på starten men etterhvert blir det forskjellige type fiender som dukker opp underveis. Bossene i dette spillet er også intressante og har sine forskjellige personligeter. Level variasjon er kanskje det beste spillet kan tilby.

Batman: Arkham Origins

Sjanger: Action-adventure
Platformer: PS3, Xbox 360 & PC

Metascore: 74
Min score: 87

Batman Arkham Origins er kanskje ikke bedre enn Arkham Asylum eller City derimot, men synes det er et veldig bra spill uansett. Storien er ihvertfall det brste spillet kan vise deg, karakterene som normalt sett er awesome i DC universet og nye metoder for å slåss mot fiendene. Det er noen minneverdige øyeblikk i den utvidende Gotham City med Firefly kampen, som kanskje den sjukeste i hele serien. Om du beundrer de andre Batman duen så prøv ut denne!


Shrek SuperSlam

Sjanger: Beat 'em-up
Platformer: Gamecube, Xbox, PS2

Metascore: 71
Min score: 83

Haha what; jeg lover dere folkens, dette spillet er basicly nesten like bra som Super Smash spillene. Story-moden er så hilarious og så epic som det er! Utfordingene er som sagt episke og karakterene er konge, man kan unlocke flere karakterer underveis i storymoden samme med kostymer. Overaskende nok soundtracket dritbra fra da story moden begynner og jeg synes de fleste banene er veldig velpolert. Anbefaler dette dersom du liker Smash spillene!

Vigilante 8

Sjanger: vehcular combat ish
Platformer: PS1, N64

Metascore: 50-70
Min score: 84

Jesus folkens, jeg har nesten aldri hatt det så moro i mitt hele barndom, dette spillet er fryktelig undervurdert dessverre. Spillet dreier seg om kjøretøyer som har sine egne abulities for å beseire andre kjøretøy i forskjellige baner som beligger seg i USA og arcade baner. Hver kjøretøy har sin egne personligheter og det er selfølge egne sjåfører som kjører dem.


Ja var du facinert over listen? Gjerne kommenter!

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen.

Cheers

HQ
Spill som er kriminelt overvurdert (Del 1)

Spill som er kriminelt overvurdert (Del 1)

Skrevet av Mats2468 den 2 august 2018 klokken 14:13

Ah, jeg liker ikke å snakke om akkurat dette siden mange kan begynne hate på meg dersom jeg setter opp spill som de liker osv :/. Ihvertfall idag er det torsdag og nå skal jeg vise deg et liste over de MEST overvurderte spill som finnes. Del 4 av undervurderte spill kommer imorgen ettermiddag, gled deg!


Grand Theft Auto V

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PC

Metascore: 97
Min score: 88

Jeg mener... Grand Theft Auto V er et veldig bra spill, not let me wrong. Det er bare det at spillet er for overvurdert etter min mening med tanke på helhetsmessig. Altså oppdragene er helt ok, kjøre rundt i los santos for første gang var litt spesielt, men etter en stund, så kan man bli litt trøtt av det og etter man har runda spillet så kan man cashe ut på biler, aksjer, klær eller frisør, men er det virkelig så gøy? Jeg skal ikke lyve, jeg tilbringte for mange timer på onlinedelen for å grinde opp til ting men innså sommeren 2017 at det var waste of time siden ingen virkelig bryr seg hva du hadde osv, online delen idag er et kaos vis du har legget merke til flygende motorsykler, rakketbiler og masse forskjellige virksomheter man kan drive som nå er pointless siden kidsa bare skyter deg ned mens du er igang med oppdragene.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Sjanger: RPG, fantasy
Plattformer: Multi

Metascore: 94
Min score: 65

Jeg er forberedt for å få hatkommentarer.... Skyrim er for min mening altfor overvurdert. Altså Skyrim virket veldig intressant på starten frem til man kom til første byen, men jeg merket noe som jeg ikke likte med dette spillet, altså mapet er altfor svært! Hvordan i alle dager skal man ha tid for å utforske de fleste områdene?? Vel da ser jeg Skyrim som et heltidsjobb. Questene i spillene er drittkjedelige, hovedoppdragene det samme, og combaten er helt ille. Bethesda er jo kjente for sin elendige combat om du har gamet de andre spillene dems. Positive med skyrim er vel at det er en del variasjon på fiendene, noe som er meget viktig i et spill, at man har flere muligheter til å forbrede på karakteren, level systemet er kult og mapet i seg selv er vakkert og pent.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: Switch, Wii U

Metascore: 97
Min score: 86

Hehe, selv som Zelda fan må jeg nok innrømme at BOTW er ALTFOR overvurdert. Du er kanskje litt spent over hva jeg skal si regner jeg med, la oss sette igang. Det føltes ut som at da jeg gikk ut til Temple of Time, merket jeg noe veldig anneledes med serien, spillet har jo RPG elementer, det er noe nesten aldri Zelda serien er kjent med, untatt Zelda 2 hadde en del, men BOTW kunne man legge merke til at inventoren var forskjellige til hver kategori, fra våpen til crafting items. Det var også healthbar på bossene osv. Om du husker fra Ocarina of Time, var størrelsen på mapet passe right? I BOTW har Nintendo overdrivet med størrelse, hvorfor ser jeg problemet med at mapet blir stort? Simpelt sett hater jeg å travle i titalls minutter til det stedet jeg skal til, I BOTW kan det ta faktisk HALVTIME på å komme seg til Zora's Domaign fra startområdet. I OOT var aldri problemet slikt. Våpengreiene med at noen av de knekker under combaten er det verste som kan skje, man kan jo dø right? Dette hadde jeg et stort problem med, jeg døde altfor mange ganger pga dette. Bossene i spillet er uintressante og fckings vanskelige akkurat som Dark Souls, hva skjedde med Nintendo Temaet? Zelda er ikke Dark Souls for fuck sake. Lite variasjon på fiender, noe som kan bli kjedelig. Positive med BOTW er hvor vakkert de forskjellige plassene er, soundtracket er himmelsk, kul bossfight med ganon og intressante karakterer.

Gears of War

Sjanger: Thirdperson Shooter
Plattformer: Xbox 360, Xbox One, PC

Metascore: 94
Min Score: 86

Jeg hadde sykt høye forhåpninger til dette prisbelønte spillet, jeg spilte gjennom det ganske nylig, og var imponert, men 94 fortjener den ihvertfall ikke. Storyen er ok, Markus Phenix er awesome men de andre karakterene er meh, level designet kan være småkjedelige, bossfightene er for lette, og veldig lite variasjon på fiender. Positivet med spillet er det at det skjer noe hele tiden, mange dritfete våpenutvalg, Marcus Phenix som karakter og hvor overaskende skummel spillet kan være.

Hva synes du om dette? Hadde noen poeng her eller var dette bare slemt av meg? Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet!

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

HQ
Spill som er kriminelt undervurdert (Del 3)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 3)

Skrevet av Mats2468 den 30 juli 2018 klokken 13:53

Del 3 har ankommet, og her er nest siste blogg om denne temaet. Idag kan det komme med noen overraskelser som kan sjokkere deg. Er du klar? La oss sette igang!


Fantastic 4

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: Gamecube, PS2, Xbox

Metascore: 61
Min score: 84


I Fantastic 4 kan du styre Human Torch, Invincible Woman, Thing og Mr. Fantastic , kjent som Fantastic 4. Hver karakter har et unikt sett av evner som du kan bruke og kombinere i jakten på Doctor Doom. Spillet er generelt veldig ulik i forhold til filmen og takk gud for det, spillet er med andre ord dobbelt så mye bedre enn filmen. Bossfightene i Fantastic 4 er muligens en liten ulempe med spillet, for det kan være ganske frustrernde med tanke på quick-time-events.


Thrillville of the Rails

Sjanger:
Plattformer: PS2, Xbox 360, Wii, PC

Metascore: 70
Min score: 88

Dette er en simuleringspill fullpakket med grunnleggende minispill. Du tar kontroll over en rekke fornøyelsesparker som du tar sikte på å passe på at folk er fornøyde mens de er i parken og begynne å etablere seg økonimisk sett for å skape mer roller coastere, karuseller og andre ting som man kan plassere i din fornøyelsespark. Når du først setter deg inn i spillet så er det vanskelig å gå fra det siden det er moro konstant!

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Sjanger: Action, third-person-shooter
Plattformer: PS3, Xbox 360, PC

Metascore: 76
Min score: 86

Jeg klarer ikke å glemme historie-modusen til dette solide Tom Clancy's spillet. Future Soldier byr på intressant historie og utrolig utvalg av taktiste løsninger å eliminere fiender, og noen av de er tilfredstillende. Våpnene føles real ut når man skyter med de og fiende er faktisk ganske smarte dersom du lager lyd om man stealther. Vil si at Future Soldier er noe av det beste Tom Clancy's spill kan tilby fra serien.

The Godfather

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: PS2, Xbox, Xbox 360, PC, Wii

Metascore: 75
Min score 87

Jeg skal være ærlig, dette spillet overasket meg så de grader, hadde aldri trodd jeg skulle like dette, men jo da. The Godfather er rett og slett latterlig moro og spennende, ettersom man kan gjøre så uffatlig mye i dette spillet. Noe jeg likte som et eksempel var at man kunne rane banker, raide baser, kjøpe opp hotteler og virksomheter, kjøpe overpowered våpner osv. Historien er noe ulikt til filmen men det har jeg ikke noe imot. Om karakteren din plutselig ser ugly ut er det ingen problemmer, det er muligheter å endre karakterern når som helst.


Hadde du forventet disse spillene skulle dukke opp? Kommenter gjerne hvordan du tenkte om dette :)

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 2)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 2)

Skrevet av Mats2468 den 24 juli 2018 klokken 17:01

Del 2 har ankommet og du verden for noen spill jeg skal vise fram idag. Sist gang viste jeg frem noen spill jeg måtte bare liste opp, og denne gangen skal jeg forsette med det. Er du klar? La oss sette igang!

SSX on Tour

Sjanger: Snowboarding, sport
Plattformer: Gamecube, PS2, Xbox, PC?

Metascore: 76
Min score: 89

Dette er en virkelig klassiker, og ihvertfall til Gamecube versionen. SSX on Tour byr på et storslagent snowboard spill som er pakket med morsomme challenge til den charateren du lager fra cratch. Mange av banene du unlocker av å fullføre de andre er en fryd å snowboarde i. Det er veldig veldig mye jeg vil snakke om men vi må komme oss videre til neste spill.

Peter Jackson's King Kong

Sjanger: Action-adventure, FPS
Plattformer: Playstation 2, Gamecube, Xbox 360, Xbox, PC, DS.

Metascore: 78
Min Score: 95

Vil bare si et stikkord til dette spillet, MESTERVERK! King kong er den desiderte mest undervurderte spillet som fins der ute, kan ikke fatte og begripe at et slikt spill får så dårlig score. Skal ikke fortelle handlingen, vil gjerne ikke spoile. Atmosfæren er noe av grunnen til at jeg digger dette universet og Skull Island byr på mange ulike enemies, man må tilholde seg til begrenset våpen, og spyd som et nødvåpen eller bare å bruke den til å spare ammo. Har rundet det så mange ganger at jeg ikke vet hvor mange ganger, og når man runder spillet vil du bli overrasket hva man kan gjøre etter endingen. For å si det sånn, du får ikke lov av meg å gå glipp av King Kong spillet xD

Outlast

Sjanger: Horror
Plattformer: PS4, Xbox One, Switch, PC

Metascore: 80
Min Score: 88

Mulig dere har spilt spillet allerede, og kanskje det var så undervurdert, men måtte bare liste opp den. Det å bare gå i disse forskjellige områdene i spillet blir jeg spenna og frykter et uhyre vil gå etter meg, den feelingen digger jeg med spill i blant, men det som er så bra med outlast er level designet og det er lett å komme seg fram til neste punkt osv. Outlast er med andre ord et av mine favoritt horror spill.

Lego Batman: The Videogame

Sjanger: Action Adventure
Plattformer: Multi

Metascore: 76
Min score: 87

Haha what, er jeg full? Vet hvordan du tenker, men kanskje tenke 2 ganger? Lego Batman: The videogame er uten tvil det beste lego spiller som er der ute, det er så balansert. Det er ikke for store level, ikke for småe heller, 50 karakter på det høyeste som jeg mener er nok, og bare det at man gå over til skurkeuniverset som er noe av høydepunktet i dette spillet når man har fullført Batman sine sekvenser først. Banene er latterlige morsomme og hadde en utrolig opplevelse tilbake i 2008. Spilte det den gang på Wii, men anbefaler dette på enten ps2 eller vanlig xbox.


Jaja, da var del 2 over, men del 3 kommer igjen assa.
Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 1)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 1)

Skrevet av Mats2468 den 11 juli 2018 klokken 15:49

Noen spill fått altfor mye pepper og jeg mener de ikke fortjener det, jo kanskje noen, men disse spillene jeg skal snakke om er faktisk fantastiske. Det er faktisk utallige mange spill jeg mener fortjener mer enn noe annet, og det tror jeg du også er enig i. Det er bra noen ganger å prøve et spill som viser seg å være piss, men plutselig viser det seg at man likte det veldig godt, sånt skjer innimellom. I denne listen, er mitt personlig mening hvorfor disse spillene trenger mer oppmerksomhet og i det minste prøves ut! Håper du ser frem til listen :)

Red Steel

Sjanger: Action-adventure, FPS
Plattformer: Wii

Julaften i 2007, var jeg ikke gamle gutten da jeg fikk dette spillet som gave. Den gang var jeg ikke interessert i anmeldelser og diverse, så jeg spilte gjennom spill uansett hva det enn er, selv sjangere dreit jeg i. Red Steel er et FPS action-adventure spill som imponerte meg sterkt. Spillet er så fascinerende og bra at jeg rett og slett fullførte det mange ganger. Level designet er det mest imponerende med spillet derimot, stedene man reiste til var rett og slett episke. Grafikken derimot er kanskje ikke den beste men man glemmer det ganske fort når man blir så hekta i dette spillet. Red Steel var faktisk ett av de første spillene utviklet fra bunn av til Wii-konsollen, litt interessant å vite. For 2 år siden oppdaget jeg Metacritic, et nettside der man kan se gjennom score og diverse, og da jeg fikk se 67/100 scoren, lo jeg høyt xD.

Metacritic score: 67/100
Min score: 88/100

Marvel Ultimate Alliance

Sjanger: Action-adventure-RPG
Plattformer: Multi

Glemmer aldri den dagen jeg gikk til et lite spillbutikk i byen som jeg dro stadig til og kjøpte spill, men akkurat den dagen jeg kjøpte Marvel Ultimate Alliance var spesiell. Da jeg ankom hjem, la jeg disken med en gang i Wii maskinen uten å ta av meg jakka og skoen, for jeg var utrolig nysgjerrig. Spillet var et nytt konsept for meg, for jeg hadde aldri spilt et spill der man kunne switche 4 charaterer mens man var i combat og slikt. Hoved-skurken Dr. Doom har også en act som man kan nesten sammenligne Jokeren fra Dark Knight, virkelig awesome å se cutscenene og talene hans. De forskjellige karakterene hadde forskjellige abulities, så jeg måtte selvfølgelig prøve ut mesteparten. Igjen det med level design, noe av det beste jeg har sett i et spill! Combaten var himmelsk, bossene var fantastiske og bare det med å måke ned fiender med de forskjellige abulitine var så forbanna gøy. Soundtracket er også et av tidenes beste i spillhistorien.

Metacritic score: 78/100
Min score: 91/100

Tony Hawk: Downhill Jam

Sjanger: Sport, Skateboarding
Plattformer: PS2, WII, DS, GBA

Jeg kjøpte faktisk dette spillet med Marvel Ultimate Alliance samme dag, og jeg spilte gjennom historiemodusen til spillet, på Wii, muligens dårlig kontrolls men gikk fint for min del. Hvem hadde trodd jeg skulle liste opp et skateboard spill!? Vel det skal jeg forklare deg. Det som var så insane med Tony Hawks Downhill Jam er hvordan hver karakter man velger har forksjellige tekniker når dem skal triske med skateboarden, var heftige greier. Banene var suverene på mange fronter, og sist og ikke minst hvordan man kan velge disse snarveiene. Jeg personelig hadde anbefalt dette spillet på PS2 ovenfor Wii versionen pga kontroll-systemet.

Metacritic score: 69/100
Min score: 87/100

Crash: Mind Over Mutant

Sjanger: Action-platformer
Plattformer: PS2, Xbox 360, Wii, PSP, DS

Vel vel vel, dette spillet mener jeg er det definitivt beste Crash spillet noengang. Å være i stand til å kontrollere store ulike monstre var veldig moro, og utjevning av Crash og mutantene er ikke halvt dårlig. Musikken er flott og fengende. Å samle opp collectibles var også utrolig tilfredsstillende.


Metacritic score: 73/100
Min score: 86/100


Har du noen spill som du mener burde ha blitt bedre mottatt, eller bare ikke har fått oppmerksomheten nok? Kommenter gjerne!
Del 2 kommer garantert neste uke, det skal jeg nok ordne.

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers