Norsk
Blog
Spill som er kriminelt undervurdert (Del 3)

Spill som er kriminelt undervurdert (Del 3)

Skrevet av Mats2468 den 30 juli 2018 klokken 13:53

Del 3 har ankommet, og her er nest siste blogg om denne temaet. Idag kan det komme med noen overraskelser som kan sjokkere deg. Er du klar? La oss sette igang!


Fantastic 4

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: Gamecube, PS2, Xbox

Metascore: 61
Min score: 84


I Fantastic 4 kan du styre Human Torch, Invincible Woman, Thing og Mr. Fantastic , kjent som Fantastic 4. Hver karakter har et unikt sett av evner som du kan bruke og kombinere i jakten på Doctor Doom. Spillet er generelt veldig ulik i forhold til filmen og takk gud for det, spillet er med andre ord dobbelt så mye bedre enn filmen. Bossfightene i Fantastic 4 er muligens en liten ulempe med spillet, for det kan være ganske frustrernde med tanke på quick-time-events.


Thrillville of the Rails

Sjanger:
Plattformer: PS2, Xbox 360, Wii, PC

Metascore: 70
Min score: 88

Dette er en simuleringspill fullpakket med grunnleggende minispill. Du tar kontroll over en rekke fornøyelsesparker som du tar sikte på å passe på at folk er fornøyde mens de er i parken og begynne å etablere seg økonimisk sett for å skape mer roller coastere, karuseller og andre ting som man kan plassere i din fornøyelsespark. Når du først setter deg inn i spillet så er det vanskelig å gå fra det siden det er moro konstant!

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Sjanger: Action, third-person-shooter
Plattformer: PS3, Xbox 360, PC

Metascore: 76
Min score: 86

Jeg klarer ikke å glemme historie-modusen til dette solide Tom Clancy's spillet. Future Soldier byr på intressant historie og utrolig utvalg av taktiste løsninger å eliminere fiender, og noen av de er tilfredstillende. Våpnene føles real ut når man skyter med de og fiende er faktisk ganske smarte dersom du lager lyd om man stealther. Vil si at Future Soldier er noe av det beste Tom Clancy's spill kan tilby fra serien.

The Godfather

Sjanger: Action-adventure
Plattformer: PS2, Xbox, Xbox 360, PC, Wii

Metascore: 75
Min score 87

Jeg skal være ærlig, dette spillet overasket meg så de grader, hadde aldri trodd jeg skulle like dette, men jo da. The Godfather er rett og slett latterlig moro og spennende, ettersom man kan gjøre så uffatlig mye i dette spillet. Noe jeg likte som et eksempel var at man kunne rane banker, raide baser, kjøpe opp hotteler og virksomheter, kjøpe overpowered våpner osv. Historien er noe ulikt til filmen men det har jeg ikke noe imot. Om karakteren din plutselig ser ugly ut er det ingen problemmer, det er muligheter å endre karakterern når som helst.


Hadde du forventet disse spillene skulle dukke opp? Kommenter gjerne hvordan du tenkte om dette :)

Takk for at du tok deg tid for å lese bloggen!

Cheers

HQ