Norsk

Kritikk vs Spillanmeldelser

Skrevet av Moobeastie den 10 februar 2010 klokken 12:06

Jeg har i det siste bare vært sporadisk innom Gamereactor sine hjemmesider, men en gang i mellom, når jeg har noen minutter eller ti til overs, liker jeg å stikke innom, lese noen annmeldelser og generelt bare snoke rundt. Jeg har også selv skrevet noen annmeldelser, og her kommer poenget mitt:

Er det virkelig nødvendig å være så utrolige kritiske til medlemsannmeldelsene? Jeg tror at jeg har konsekvent fått kritikken på mine anmeldelser "For kort. Skriv lengre" etc. Også når jeg går inn på andre medlemmers annmeldelser ser jeg utrolig mange komentarer på skrivestil, lengde, språk etc. Hvorfor!? Når jeg skriver en anmeldelse, så skriver jeg den på en måte som tilsvarer medlemsannmeldelser jeg selv ville lest. Kort, konsist og rett på sak. Jeg ser ikke poenget med å utbrodere og bruke "fargerikt" språk i en annmeldelse, med mindre du har dette som en jobb, eller du aspirerer mot å få dette som en jobb en gang i fremtiden. Mest sansynlig er dette spillet allerede annmeldt av noen i redaksjonen i GR og trenger man en bedre og mer utfyllende annmeldelse vil jeg anbefale å lese de som faktisk er skrevet av proffesjonelle.

Misforstå meg riktig: Jeg setter pris på en godt skrevet annmeldelse, men respekterer forfatteren nok til å ikke komme med (det jeg mener er) unødvendig kritikk. Hvis jeg vil ha kritikk på mine annmeldelser, så ville jeg sendt det til Jon Cato, eller Bernt og bedt om deres synspunkt på ting, jeg ber ikke om en fullstendig ukjent 15årings synspunkt på mine skriveferdigheter. Det er alltid trivelig med komentarer til mine annmeldelser, men da kanskje á lá "Denne synes jeg var nyttig" eller "Høres ut som et bra/dårlig spill" eller noe i den duren. Vil jeg ha dine råd, ber jeg om dem.....

Sånn. Da er det sagt. Det lettet litt. Ellers, takk for alle komentarer til mine anmeldelser.
Utpreget vennlig hilsen Moobeastie.

HQ