Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Takk for meg, Gamereactor!

På denne tiden for seks år siden hadde jeg aldri hørt om Michael Pachter, og den eneste japanske spillutvikleren jeg kunne navnet på var Hideo Kojima. Nå vet jeg bedre. Gjennom mange, gode år har jeg hatt gleden av å kunne jobbe med en av hobbyene mine. Jeg har skrevet om spill, testet spill, besøkt spillutviklere og kommet med meninger om trender i bransjen. Kommentarene har stort sett vært av den kritiske sorten (jeg kommer aldri til å støtte remake-trenden), men jeg har også kunnet dele ut noen 10/10-karakterer og flere topplister enn jeg klarer å huske.

Dessuten har jeg vært med på å produsere flere titalls nummer av Norges og verdens råeste spillmagasin. De vil ha en fast plass i hylla resten av livet, som et minne om noe jeg er stolt av å ha vært en del av.

Og enda viktigere enn alt dette. I løpet av disse seks årene har jeg lært meg skribentene og de ansatte i Gamereactor å kjenne, samt alle dere som leser GR. Det har vært en sann fornøyelse, men nå er tiden likevel moden for å kaste seg over nye utfordringer. Jeg sier denne måneden fra meg rollen som redaksjonsjef i GR og overlater kritikken av Nintendo NX, PS4 Pro og Xbox Scorpio til andre. Jeg blir værende som skribent, men navnet mitt kommer ikke til å være like synlig her på nettsiden.

Derfor ønsker jeg å takke for følget i løpet av tiden min som fast inventar i Gamereactor Norge. Takket være gode kolleger, en fantastisk leder i form av sjefredaktør Tor Erik, samt verdens soleklart flotteste lesere, har perioden vært noe jeg vil huske resten av livet. Nå ser jeg frem mot Titanfall 2 og Dishonored 2, som begge skal spilles uten å ofre karaktersetting én eneste tanke.

Takk for meg, Gamereactor!

HQ