Norsk

Hvorfor å være norsk gamer suger balle

Skrevet av NinkeKuN den 12 desember 2008 klokken 01:28

Internetten har klikka for 423890743078409 gang nå for å ha søkt på Xbox 360 forumer for å finne ut hva i all verden jeg skal gjøre i et spill som er mer forvirrende enn ... enn... Ja spillet seg selv - Dancing Stage Universe =) (dere: *bryter ut av latter* dansespill lol)

Jeg er lei. PISS LEI. Nei nei ikke lei av å danse, men å sitte å måtte lete etter info om hvordan jeg kan spillet spillet på "Quest mode". Fant ut etter to timer at ja - jeg er nødt til å være på "Difficult" til "Expert" level for å greie å få tak i nye sanger og greie "all songs cleared" achievement.

Men ikke nok med det. Samtidig finner jeg ut av at kjære bortskjemte USA har fått fler sanger enn lille Europa fra våres alle Kona-mi. 13 sanger mer... som betyr, at Europere er nødt til å KJØPE SANGER FRA Xbox Marketplace.

Hva tenker Konami på egentlig? Altså... hvordan får de dette til å stemme? Joda det står at Europa har fått 12 eksklusive sanger, men samtidig har de tatt vekk 25 andre sanger som ikke er tilgjengelige for oss. De tenker sikkert; "Åå endelig etter ett år med venting får Europa endelig sin utgivelse *gir bort halve spillet stappa fult med bugz*"

Jo for se hvor glade vi ble for det :) Salget gikk jo helt mann av huse her i Europa. Og ja vi skal også være veldig takknemmelig for DSU2 som kom ett år senere som DSU1 :] Tusen takk Konami, for ennå et halvt spill.

Ennå mer suger det å være norsk gamer. Jo fordi ihvertfall i disse dager hvor krona er så svak, så går ikke prisene noe særlig ned på spill, og i alle fall PS3. Den ble nødt til å stå på samme pris som den alltid har gjort - rundt 4000kr.

Jeg blir bare så HELVETTA frustrert ._____.
Namco er like ille, om ikke værre;
"Hei vi gir ut en HAUG med spill til USA, men Europa må nok vente minst et halvt år før de kan få sin del"
"Grunnen til det er..?"
"Eeh nei du skjønner... uhm... vi... oh ja, oversette manualene må vi =) Mange Europere kan jo ikke engelsk vet du 8P" sier dumme japanere som MÅ ha spillet sitt på sitt eget språk =| de forsetter: "og ja til Tales of Vesperia som kom ut August i år til USA, kommer til Europa 26. Juni ^__^ Grunnen til det er at eeeh... jo vi trenger spanske voice actors i tillegg"
"Ja men... bor det ikke fler spansk talende i USA?"
"Ja men Spania er i Europa =)"
Ja ok de voiceacter ikke spillene til spansk, men likevel - det er ingen gode grunner til at spillene skal være så forsinka som et år før de kommer til Europa. Flere japanske utviklere har skaffet seg gode utgivere i Europa klare til å utgi spillene dems, og USA har jo hatt den muligheten i flere år (siden 75% av USA er EA, right?)

Konklusjonen min er:

Å bo i Europa, er som å bo et~to år tilbake i tid. Det er jeg lei av, og det tror jeg fler og fler er leie av og. Også en del ganger når vi først får en spill-tittel, har utviklerne/giverne greid å kvitte seg med et eller annet fra spillene som ekstra bonuser som kun er tilgjengelig i Japan eller USA. Veldig kjekt. I tillegg har selskap som Sony greid å få all import av deres varer ulovlig, såe...
Jeg er lei av at vi aldri skal ha noen fordeler, som både USA og Japan får godte seg med hele tiden.


PS:

Gamere over 18år, stem på et parti i 2009 som går inn for å være med i EU slik at vi kan få innført Euro, en stabil valuta. Jeg er egentlig ikke sikker på hvilke politiske parti dette akkurat er, men samma hvem det er, vil jeg ha det partiet fram lol xD;

og

God forbanna Jul =)

HQ