Norsk
Blog
Hvilken manga?

Hvilken manga?

Skrevet av Ollimolli den 6 september 2011 klokken 23:40

Har bestemt meg for å skrive en anmeldelse til i løpet av de neste dagene, helst før helgen for da reiser jeg bort.

Derfor vil jeg gjerne at dere skal stemme på en av de mangaene jeg setter opp nedenfor. Noe som også hadde vært flott hadde vært om dere tok dere tid til å skrive opp en liste over hvilke dere helst vil lese om og hvilke som dere ikke vil. Enkelt nok?

1. Naruto
En manga om en sprellende, noe pervers ninja som har en demon rev med ni haler inni seg. Relativt lang og langt ifra kjedelig! Er i sjangeren shounen, noe som vil si at den er skapt for unge gutter/menn.

2. Bleach
Bleach er en manga fullstappet med dødsguder, gode spøkelser og onde spøkelser. Serien spinner rundt en ung mann som heter Ichigo. (jordbær på japansk) Han kan se spøkelser og etterhvert må han bekjempe de onde med sine dødsgudkrefter.

3. One piece
Kanskje den beste mangaen jeg har lest og det er jo ikke så rart siden den handler om pirater. Luffy er en gutt som drømmer om å samle et eget mannskap for deretter å bli sjørøverenes konge.

4. Eden no Ori (Cage of Eden)
Dette er kanskje en litt lite kjent sere (?), men er forsatt en helt genial en! Et fly styrter på en øde øy hvor alt ikke helt ser ut som det skal være. Mangakaen har ikke spart på de forhistoriske bøkene, og dette er kanskje en av de mer groteske seriene jeg har lest. ^^

5. Eyeshield 21
Serien som forandret livet mitt... Nesten ihvertfall. Den handler om mobbeofferet Kobayakawa Sena som har blitt brukt som en gopher (noen som løper og henter ting for andre? litt usikker på oversettelsen...) Uansett, gjennom dette har han blitt utrolig rask og dette kommer til nytte på den amerikanske fotballbanen.

Der! Nå har jeg skrevet opp fem relativt bra serier, så hvis dere bare tar dere ti sekunder på å skrive hvilken dere helst vil lese om, skriv det under i kommentarfeltet.

Takk for deres tid

OK

HQ