Norsk

For en herlig dag!

Skrevet av Plumb0 den 23 november 2007 klokken 12:36

Yes da dagen i dag startet som vanlig med fysikk. Jeg fulgte like mye med i timen som jeg pleier å gjøre, altså ikke serlig mye.

Etter fysikk skulle vi ha gym. skøyter faktisk, så vi tok bussen over til ishallen og tredde på oss de stive og harde skøytene våres, kom oss på isen som var ny-vanna og ekstremt glatt. Det var nå det skjedde. Ja du gjetta riktig, jeg tryna... Og det med trynet først og tenna før det. jeg lå der et par sekunder mens jeg tenkte "Faen der gikk tenna!" Og ganske riktig, begge fortenna knakk... Heldigvis fant vi begge delene og jeg fikk kommet meg til tannlegen. Fikk en skikkelig kraftig dose bedøvelse som faen meg virker helt opp i nesa enda. Og de fikk limt begge bitene på plass igjen. Det er en liten sjangse for at det gikk dritt med den ene tanna siden nerven sprakk eller noe sånt. Men men, tenna sitter hvertfall på riktig plass.

Og nå sitter jeg hjemme og gumler Ibux og Paracet om hverandre.. Jaja tenker jeg. Jeg slapp ihvertfall 4 timer matte på slutten.. For en herlig dag!

HQ