Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Putemonster eid i StarCraft 2 turnering

Putemonster eid i StarCraft 2 turnering

Blir en kort blogg denne gangen. :)

Så jeg var med på fin første SC2 turnering. Heard You Like Starcraft (HuLSC) Tournament 2, for ett par uker siden og videoen har nå endelig blitt lagt ut på youtube.

Dette er ikke en offesiel turnering. Bare noe som ble kokt sammen for morro skyld, så det var ingen pengepremie. (jeg tror denne turneringen var mer som øvelse for castarne, siden de skal ha en pengepremie i neste turnering.) Grunden til at jeg fikk høre om den er at den norske casteren i turneringen går i klassen min. Det var rundt 16 stykker med i turneringen fra over hele europa.

Mitt ferdighetsnivå ligger ett eller annet sted mellom gull og platinum, men jeg ble selfølgelig matcha opp mot en diamant spiller ved navn Lupus. Noe som resulterte i en raskt, men smertefullt nederlag.

Så hvis du vil se meg bli gruset i starcraft 2 har du anledningen nå:

Game1: http://www.youtube.com/watch?v=loZJOaWituY

Game 2: http://www.youtube.com/watch?v=z4RmAxQ836s&feature=related

Resten av turneringsvideoene ligger på kanalen til oplasteren hvis du vil se de. alle har imidlertidig ikke blitt lastet opp enda.

Hvis du vil være med på neste turnering (jeg vet ikke når det er), antar jeg det bare er å ta kontakt med RYKO (opplasteren) eller HuLSC.

HQ