Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Jul med din vrede

Jul med din vrede

Vert en stund siden jeg har lagt ut noen filmer her. Vert veldig opptatt med skolearbeid og diverse så har ikke hatt så veldig mye tid til overs.

Her er ivertfal eksamensfilmen vår på 2 året digital medieproduksjon på campus rena.

Vi bestemte oss etter mye om og men å lage en julefilm. Noe som ikke bare har ført til at jeg har blitt utrolig lei julen (vi starta filmingen i oktober), men også førte til ett ganske greit resultat.

Ettersom alle på filmgruppa har en forkjerlighet for cheesy 80s style b-film, so bad it's good filmer bestemte vi oss for å lage en film med denne stilen. Vi blir nok å prøve å lage noe som ser litt mer moderne ut neste år, men denne gangen skulle filmen være mer cheesy en en amerikansk grønnsak.

all tilbakemelding er verdsatt.

her er filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=aVlqAyo2gPw&feature=g-u

HQ