Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 6

Topp 10: GR-brukere - Del 6

Skrevet av RDB den 18 juli 2008 klokken 19:46

Vær hilset.
Dette er, som du mest sansynligvis allerede har forstått, del sjette delen av min kjære "Topp 10: GR-Brukere"-liste, og jeg skal selvfølgelig presentere nok en bruker fra forumet. Denne gangen er det en bruker som har vært på GR veldig lenge, men har variert i aktivitet over enkelte perioder. Men over de siste månedene har vedkomne vært rimelig aktiv. Og som nevnt i en tidligere del er denne listen om brukere som er aktive nå om dagene, og det er, som sagt, denne brukeren.
Men nok om det. Her har dere den sjette brukeren på listen:


Nr 5 - verbatim
"Hodeskudd fra spikerpistol FTW!!!"


verbatim.
Liten "v".
Den v'en er det eneste jeg ikke liker med ham. Utenom det er han en flott dudie tvers igjennom. Han har herlig spillsmak, mekker sammen supergode anmeldelser verdige av GR og skriver alltid fyldige innlegg på forumet. I tillegg har han god peiling på en god del, og skriver mildt sagt praktfulle blogger. Bloggene varierer fra ting som seksuelle dikt, til superblogger om superpolitikk. Dersom du ser igjennom hans lange rekke med blogger er du dømt til å finne iallefall èn av litt interesse.

verbatim er også en deviantart-bruker, og kan utrolig nok tegne. Men det er på ingen måte relevant, så jeg aner ikke hvorfor jeg nevnte det. Han er òg en fan av sånn brølcore-metal, og har visstnok vært på flere metal-konserter. I likhet med Maggot er jeg temmelig trygg på at han ikke er en bensindrikkende grindcore-satanist. Men det faktum at han har skrevet ett dikt hvor ordet "blod" blir sagt hele 33 ganger skremmer meg ærlig talt litt. Men bare litt.

verbatim er, som du muligens allerede har forstått, en av de brukerne som skriver lange innlegg og deltar i de politiske diskusjonene. Noe som gir ham en slags høy status her på GR. Men hvor mange andre, brukere av den grunn av og til oppfører seg noe overlegent er alltid verbatim veldig trivelig, og innleggene hans er vanligvis fylte med blide smileyer og dansende blomster. På en veldig antifeministisk måte, selvsagt.
Overall er verbatim en flott bruker som bidrar til GR på en utrolig god måte, og jeg syntes det er veldig bra at han har kommet tilbake til oss etter ett par måneders fravær.

(Vend blikket RDBover i morgen for den syvende delen av bloggen.)

HQ