Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 10

Topp 10: GR-brukere - Del 10

Skrevet av RDB den 23 juli 2008 klokken 03:36

Hei, og velkommen til tiende og siste delen av min bloggserie, "Topp 10: GR-brukere". Over de siste dagene har jeg listet opp ni brukere fra GR-forumet èn etter en, og i denne delen skal selvfølgelig vinneren avdukes. Flotte brukere på GR er det plenty av, og å velge ut èn av dem, for å så kalle vedkomne den beste av dem er ikke lett. Men imotsetning fra resten av listen har jeg vært temmelig trygg på vinneren helt siden jeg begynte på listen. Som jeg sa i del en av listen så har jeg tatt hensyn til flere faktorer når jeg plukket ut brukere, og jeg kan likesågreit bare igjenta det jeg skrev der:

"For å plukke ut brukere har jeg først og fremst tatt hensyn til ting som aktivitet, kvalitet på innlegg, seriøsitet, hjelpsommelighet og sjarm.
Det er ingen moderatorer og skribenter på listen, og når det kommer til aktivitet tenker jeg mest på over de siste månedene."

I mine øyne er dette en bruker som fyller ut alle de kravene, og litt til. Vedkomne har lenge vært en aktiv bruker på GR, og skriver alltid innlegg som er verdt å få med seg. Jeg forstår at det er nytteløst å desperat prøve å skape spenning i introduksjonen på disse bloggene, siden leseren mest sansynligvis allerede har sett hvem vinneren er. Men jeg vil bare få frem det at denne brukeren er, uten tvil, the shit. Så tørk underarmene, ta på kortebukser, og fest blikket på den beste brukeren på GR:


Nr 10 - kneipen
Nr 9 - Hehemann
Nr 8 - Maggot
Nr 7 - remote
Nr 6 - sersjant drittsekk
Nr 5 - verbatim
Nr 4 - michae2109
Nr 3 - Zechez
Nr 2 - Strategist


Nr 1 - The Heretic
"Jeg er sjefen her."


Ja, du ser riktig. Jeg mener at The Heretic er den beste brukeren på GR. Det er også grunnen til at jeg valgte det citatet. Men vit at The Heretic ikke er en sadomasochistisk galning, og ikke en arrogant, grønn hest. Sitatet har blitt satt ut av sin opprinnelige sammenheng for effekt. Noe som godt mulig kan annses som råttent gjort. Men å plukke ut bare èn av tingene han har skrevet er ingen lett jobb. Hvert eneste innlegg han har skrevet er fyllt med sterke meninger, vågale utsagn og kraftige doser intelligens.

Det å forklare hva det er som gjør The Heretic så super awesome er ingen lett jobb. Det er utrolig mye som gjør ham til den brukeren han er. Bare for å begynne ett sted så kan jeg nevne at han har vært på GR veldig lenge, og at han tidligere hadde en bruker som het "Malle". Han har med begge brukerne skrevet en god delogtusen innlegg, og han kan trygt kalles aktiv.
The Heretic har ikke skrevet spesielt mange blogger eller anmeldelser, men de han har skrevet er uten tvil fylt med kvalitet. Han viser helt klart at han kan skrive, med sin anmeldelse av Halo 3. Den anmeldelsen er forresten en av de beste blant brukeranmeldelsene på GR, i mine øyne. Kanskje DEN beste?

Uansett så er ikke The Heretic den typen bruker som sitter mye på super-politikk-trådene og diskuterer, vel, superpolitikk. Han har selv sagt at han ikke er noe merkverdig interessert i sånne ting. Men det betyr ikke at han ikke diskuterer. For det gjør han i massevis. Han er muligens den best debatterende brukeren, når det kommer til spillrelaterte diskusjoner. Og på de diskusjonene skinner han på sitt sterkeste, med harde, ofte kontroversielle meninger, solide argumenter og ett veldig godt ordforråd. Hans innlegg er alltid lange, innholdsrike og utvilsomt verdt å lese, dersom man ønsker å henge med på diskusjonen. Han har ved flere anledninger blitt kritisert for måten han debatterer på. Noe som bare er latterlig.

Har han en mening så presser han på. Og han har alltid en mening. Ikke èn gang kan jeg huske å se ham tape en diskusjon. Er det noe han er virkelig flink til så er det nettopp det å diskutere. Og siden spilldebatter er noe vi trenger å se mer av på forumet er det selvsagt flott at The Heretic er her for å skape nettopp det. Det må òg nevnes at The Heretic har blitt kallt både en PS3-fanboy, en 360-fanboy og en Wii-fanboy, siden han har kritisert alle tre konsollene. Men disse anklagene har kommet fra våre mindre oppegående brukere, og skal ikke tas alvorlig.

Men The Heretic er ikke bare en hard debattør. Han dukker òg opp andre steder på forumet, og poster sin mening om ditt og datt. Han kan ofte sees på off-topic, og blant tekstkommentarene. Men han er egentlig aktiv så og si overalt på forumet. Selv om The Heretic kan være veldig intimiderende på diskusjonstrådene har han forresten en mildere side som iblant kan sees på for eksempel chat-tråden. Her, hvor han ikke alltid har like sterke meninger, er han egentlig som brukere flest. Men han skiller seg samtidig ut på en positiv måte. Litt som om hans nærvær gjør stemningen hakket mer høytidelig. Ikke fordi han er skummel, men fordi man vet at samtalen automatisk blir hakket smartere.

Det er vel egentlig alt det som er verdt å si om The Heretic. Ønsker man å vite mer kan man vel ta turen innom hans gjestebok. Men det var iallefall det jeg skulle si.
...Noenlunde derfor mener jeg iallefall at The Heretic er den beste brukeren på GR.


Desverre var det mange brukere som måtte bite asfalten når jeg plukket ut 10 styker. Etter mye kasting og riving stod jeg egentlig igjen med 13 brukere. 10 av dem ble med på listen, og 3 av dem måtte ryke ut. Man kan vel kalle dem "Runner ups". Her er de iallefall:


- Kronoz

- Ikki-Kun

- Drakenbourgh


Det var òg noen som ikke kunne være med på listen fordi de er Moderatorer/Officials, men som jeg gjerne skulle hatt med. Her er de òg:


- LuXe

- 42/Daniel Guanio/sweet_loverboy_17

- Suppeelsker

- Ragish

- fanzypanzy

- Bernt Erik


Så det var egentlig det. Ikke noe mer topp 10-liste fra meg på en stund.
Men hva er din mening om listen? Er du enig eller uenig? Jeg vil gjerne se dere poste deres egne topp 10-lister i kommentarfeltet. Er nyskjerrig på hvordan andre sine lister hadde vært. Jeg oppfordrer dere òg til å lage lignende egne blogger som òg omhandler GR-communitiet. Det er bare så utrolig mye mer interresant å lese slike blogger.
Vil bare òg slenge på at alle som ikke ble med på listen ikke må føle seg fornærmet. Det er tonnevis av flotte brukere utenom de som havnet på listen, og forumet hadde ikke vært noe som helst uten dere heller. Hadde planer om å lage en Honorable Mention-liste, men den ble for utrolig lang.

Så tusen takk for alle de positive kommentarene jeg har fått på de tidligere delene, og tusen takk for at jeg får være her på GR-forumet.
Baibai.

HQ